Moderator: Anirysova
Ania Gd napisał(a):Gratulacje dla Hodowców z Krainy Zeusa - Oli i Artura
Szczeniaczki cudne; prezentacja bardzo fajna.
No a TARSIUS - po prostu Boski.
Od bardzo dawna go podziwiam.
No i tylu wiekowych przodków ....... po prostu imponujące.
Ania Gd napisał(a): Pomyliłaś dysplazję z nowotworami.
Ja Cię zapytałam, jaki jest sens namnażania dysplazji, bo u Ciebie ona występowała na każdym kroku.
Ania Gd napisał(a):Jest jeszcze taka dosyć istotna różnica, że to Olimpia umiera a nie Cleo.
I w tym chyba tkwi twój problem."[/i]
iwona_k1 napisał(a):Tak ogolnie to przykre....Wszyscy się kłocą a psiaki umierają
Zuzanda napisał(a): Bo te Panie nie hodują berneńczyków !:
Tak ogolnie to przykre....Wszyscy się kłocą a psiaki umierają
Jest jeszcze taka dosyć istotna różnica, że to Olimpia umiera a nie Cleo.
I w tym chyba tkwi twój problem.
Ania Gd napisał(a):Olu Zeusowa
serce mi stanęło kiedy przewróciłaś się na ringu.
Czy wszystko w porządku ? Nic się nie stało ?Zeus napisał(a):Hej Aniu (Pompeja),
mam nadzieję, że wszystko ok...Jak wchodzę na ring jestem głucha, ślepa itd...
Dziękuję za troskę.
Szkoda, że nie wiedziałam, że byłaś, bo byśmy się osobiście poznały. A tak patrzyłam na Twoją sunię zza ringowej taśmy. Pompeja bardzo ładnie się prezentowała. Gratuluję... i pozdrawiam
sabina napisał(a):Oli żyje ma 7,5 roku, póki co nie umiera.
sabina napisał(a):Olimpia nie będzie miała dzieci, jej dzieci też nie będą miały potomstwa, bo Oli właśnie umiera na raka ................
Busola napisał(a):
Co mnie martwi to nagminne ukrywanie przez niektórych hodowców istotnych informacji potrzebnych przy świadomym wyborze szczeniaczka (czy tez przy wyborze reproduktora dla swojej suki).
W tym przypadku ewidentnie hodowca chwali sie długowiecznym tatusiem, jednak o obciążeniu mamusi nie wspomina (mnie to troche dziwi bo informacje o przodkach Cleo są dostępne na kliknięcie myszką i udawanie ze problem nie istnieje jest robieniem półinteligentów z potencjalnych nabywców).
Gemerska Poloma jakoś nie ucierpiała na podawaniu statystyk
Busola napisał(a):Hmm, może dlatego że kiedyć ktoś Cie "połechtał"Ania Gd napisał(a):Olu Zeusowa
serce mi stanęło kiedy przewróciłaś się na ringu.
Czy wszystko w porządku ? Nic się nie stało ?Zeus napisał(a):Hej Aniu (Pompeja),
mam nadzieję, że wszystko ok...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość