Moderator: Anirysova
bea napisał(a):Kurcze sama juz nie wiem co pisalam,
bea napisał(a):mysle,ze kazdy zdaje sobie sparwe ze wiele akcji froumowych poszlo w dym,mozemy temu zaprzeczac co i tak nie zmieni faktu.I nigdzie nie napisal,ze nic sie nie dzieje jest róznica.
bea napisał(a):To,ze kogos robi sie natychmiast przeciwnikiem,pisze sie o broni przeciw niemu, o ofiarach to naprawde bezsensu i nie uwazam,ze na to zasługuje tylko dlatego,,ze mam nieco inny poglad na katalog.
bea napisał(a):Gdyby pozwolic mi do końca sie wypowiedziec mozna by sie z moim zdaniem zgodzic lub nie,ale przerywajac co chwila.....wyglada na to,ze niepotrzebnie pisze,bo z góry zaklada sie zanim wypowiem sie do końca,ze nie mam racji.
bea napisał(a):Ps.Bardzo cieszę,sie,ze Maat nie ustaje w swoich wysiłkach,tyle,ze dla mnie bylyby one bardziej skuteczne,gdyby nie byly to wysiłki jednostki.I o tym caly czas próbuje pisac.O własciwym wykorzystaniu sil.
bea napisał(a):Dlaczego dlatego,ze zeby wyciagnac prawidlowe wnioski dane musza byc prawdziwie rzetelne.Sposób w jaki mozemy je dzisiaj uzyskac wg.mnie moze tego nie zapewniac.
bea napisał(a):Tutaj konieczne jest by zapozanc sie takim programem np.u aussi(zapraszam do Szam na strone)Trzeba wyraznie przyjzec sie wsystkim jego aspektom w tym mechanizmom zabezpieczajacym hodowców i promujacych hodowców,którzy podejma ciężar tego programu.
bea napisał(a):Kurcze Asia to bezsensu widzisz wlasnie dalej próbowalam to wytłumaczyc,a ty juz buch!wrzucasz dwa grosze.Bardzo cie prosze,bo naprawde nigdy w ten sposób nie pozwolicie mi skończyc,chyba ,ze o to chodzi.
Anna Rozalska napisał(a):Ja bym proponowała w ogóle narazie nie rozmnazać berneczyków dopóki nie wzrośnie ich długość zycia i nie zmniejszy umieralność na raka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość