Moderator: Anirysova
alicja napisał(a):Przepraszam że jako hodowca bardziej oddaję się ciumkaniu niż powaznym konstruktywnym dyskusjom (...)
Majszczur napisał(a):z przyjemnością pociumkam w Waszej galerii... mnie wolno bezkarnie... wszak nie jestem hodowcą tylko "pospólstwem nabywczym" i w zasadzie nie powinnam się tu wypowiadać...
Leszczynka też wyraziła się niezbyt sciśle i spadł na Nią grad niezasłużonych oszczerstw... myślę, że sztuka czytania ze zrozumieniem i wstrzymanie się z pochopnym osądem na podstawie niefortunnie sformułowanego zdania powinna działać w obydwie strony, a nie wybiórczoAga-2 napisał(a): Widocznie wyraziłam się niezbyt ściśle i stąd to moje sprostowanie![]()
Daria + Chila i Luna napisał(a):(...)nie rozumiem jakim cudem np bernusie mają obowiazkowe testy i HD( nie mówie że nie powinny, bo dobrze a i to nawet za mało)
a Kangal nie! dla mnie to co najmniej dziwne, skoro kangal, jest psem z tzw listy, na którego trzeba mieć pozwolenie,
Majszczur napisał(a):Leszczynka też wyraziła się niezbyt sciśle i spadł na Nią grad niezasłużonych oszczerstw... myślę, że sztuka czytania ze zrozumieniem i wstrzymanie się z pochopnym osądem na podstawie niefortunnie sformułowanego zdania powinna działać w obydwie strony, a nie wybiórczoAga-2 napisał(a): Widocznie wyraziłam się niezbyt ściśle i stąd to moje sprostowanie![]()
![]()
Majszczur napisał(a):Co do dysplazji... na boga nie próbujcie wmawiać nabywcom, że to nie choroba![]()
moim marzeniem jako nabywcy jest spotykać jak najwięcej takich hodowców szwajcarów. Czapki z głów.Daria + Chila i Luna napisał(a): 13 kangali (...) wiekszość jest tylko pupilami, bo nie spełniło wymagań HODOWCY( zkwp z palcem w .....nosie by spełniło), i taka postawa jest dla mnie co najmniej wybitna!
Majszczur napisał(a):moim marzeniem jako nabywcy jest spotykać jak najwięcej takich hodowców szwajcarów. Czapki z głów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość