Miło nam poinformować iż w naszej hodowli pod koniec marca pojawią się szczenięta Dużego Szwajcarskiego Psa Pasterskiego:)mamą jest Hester Refugium Polonica zaś ojcem jest: Ch.Pl.Arcus Koneser i jeszcze jedna fotka ich razem z lipca 2009r
Ostatnio edytowano 2010-02-24, 11:18 przez elwira, łącznie edytowano 2 razy
dziękujemy za gratulacje koniecznie prosimy o trzymanie kciuków za Hester(Ona będzie musiała mieć w sobie dużo sił ) ja jej pomogę na ile będę w stanie oby zdrowe były Pozdrawiamy
ooooooooooooooo Wtam Panią Serdecznie no tak trudno jest znaleść w Polsce repra bez korzeni św.pamieci Leosia i na palcach jednej ręki można policzyć jak ja to nazywam"" Świeżą krew"więc jak już się pojawia to jest oblężenie na takich. Za rok śmigamy na krycie w Świat....pozdrawiam
Witamy Wszystkich Serdecznie mamy wspaniałe wieści gdyż 26.03.2010r w nocy przyszły na świat 4 szczeniaczki po naszej Hester,a moje dzieci niemal od razu nadały im cudne imiona:Orlando,Otello,Omi i Ołdi Hester i szczenięta czują się świetnie Poród był na szczęście lekki ,bez komplikacji oto Hester z maleństwami
hi,hi 3 chłopców i 1 dziewczynka,a imiona są wybierane przez dzieciaki i istnieje możliwość zmiany przez nowych właścicieli(mamy jeszcze sporo czasu)najważniejsze jest aby rozwijały się prawidłowo oraz zdrówko i apetyt dopisywały....