Dziewczyny dziękuję za wszystkie podpowiedzi to jest dla mnie bardzo istotne. Tak Mała jak i Duża (jak je nazywam) , chociaż Mała to nie mała mają dużo ruchu.Ponieważ moje dzieciaki wraz z rodzinami mieszkają poza Tarnówkiem cały swój czas (a mam go dużooooooooooooo) poświęcam psiowym dziewczynkom. U Małej martwi mnie też bardzo powolny rozrost mięśni. Ona przy obmacywaniu ciałka wygląda jakby nie miała mięśni. Już sama nie wiem czy tak mi się tylko wydaje czy tak jest. Poza tym jak na 8 m-cznego psiaka bardzo się męczy , to znaczy oddycha jak lokomotywa, bardzo ale to bardzo szybko.Nie wiem co o tym sądzić? Wydaje mi się że przebadać ją muszę wszechstronnie i najlepiej w jednej Przychodni czy Klinice gdzie byłby ortopeda, kardiolog , okulista i czort nie wie jaki inny specjalista.W tym wszystkim cudowny jest jej charakter, ciepło którym mnie obdaża i bezgraniczne przywiązanie. To jest poprostu miłość.Kiedy wychodzę z domu a moje psice zostają z Andrzejem to Demi bezproblemowa a Mia siedzi pod drzwiami i płacze z moim paputem w pycholu. To jest taki mój najdroższy futrzak

.