Dla całej ekipy pomagającej Łysolkowi kłaniam się do samych nóżek

Cefreud napisał(a):a moze by tak skarpeta dołożyła Ani do paliwa za dojazdy do Novaka?
To taka luźna uwaga, ale widzę,ze Ania sporo jeździ a jak każdy wie to trochę kosztuje
kreska napisał(a):...wiec mysle ze "adwokatów" nie potrzebujepozdr
allam napisał(a):kreska napisał(a):...wiec mysle ze "adwokatów" nie potrzebujepozdr
A ja myślę, że dobry obyczaj i dobre wychowanie nakazuje o takich sprawach myśleć (nie każdy się upomni, a nawet jeżeli to i tak sympatycznej jest, jeżeli to inni doceniają i wystąpią z inicjatywą). Karolino, dziękuję, że o tym pomyślałaś, oczywiście, że tak, obowiązkowo należy zaproponować zwrot poniesionych kosztów paliwa.
allam napisał(a):kreska napisał(a):...wiec mysle ze "adwokatów" nie potrzebujepozdr
A ja myślę, że dobry obyczaj i dobre wychowanie nakazuje o takich sprawach myśleć (nie każdy się upomni, a nawet jeżeli to i tak sympatycznej jest, jeżeli to inni doceniają i wystąpią z inicjatywą). Karolino, dziękuję, że o tym pomyślałaś, oczywiście, że tak, obowiązkowo należy zaproponować zwrot poniesionych kosztów paliwa.
Cefreud napisał(a):Kreska o ile wiem Ania nigdy nie poprosiła forum o nic, więc nie sadzę aby tym razem coś się zmieniło.
Nawet gdyby miała do dr Novaka na rowerze jeździć to się nam do tego nie przyzna.
Julian napisał(a):Magdalena musisz się rozluźnić!![]()
Może taka naleweczka pomoże wszystkim.
Magdalena napisał(a):Ja z Marzeną rozliczę się sama - jeśli pozwolicie oczywiście![]()
A do skarpety dorzucę z radością![]()
Jeszcze tylko 5 dni
Ja to się tak cieszę, że te cudne oczy Łysego, w końcu będą miały się w kogo wlepiać już na stałeże uznajemy że jesteśmy rozliczone
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości