ani@ napisał(a):AniaRe napisał(a):Ja nie wiem, o czym piszesz. I przyznam, że chyba nie mam siły dociekać.
Trudno, szukamy domu dla Toresa. Zdjęcia w wątku są autorstwa Hani, można je wykorzystywać do ogłoszeń.
Daria, czy rozumiem, że porobisz ogłoszenia?
Proszę tylko o podawanie w ogłoszeniach (i zmianę w ogłoszeniu na stronie u Pasterzy) numerów telefonów do mnie i do Hani (604 14 90 21, 602 552 638) -my o nim w sumie wiemy najwięcej.
Pojawi się w tej sytuacji problem umowy adopcyjnej- na jaką ma zostać wyadoptowany. Czy jest forumowa jakas, czy mam"pożyczyć" od zaprzyjaźnionej fundacji?
Fundacja Pasterze nie mogła przejąć opieki nad Toresikiem z powodu nieuregulowanej sytuacji własności psa.
Niemniej wspieraliśmy wysiłki w szukaniu mu domu. Zrobiliśmy akcje allegro wspólną z suczką Kenzi dla której Ania z Hanią szukają domu.
Znajduje się też na naszej stronie, na którą odsyłamy dzwoniące do nas osoby szukające psiego przyjaciela.
Dzisiaj do Elzy zgłosiła się pani, która chce adoptować Toresa. Po przeprowadzeniu rozmowy przekazaliśmy jej numer do Ani i Hani.
Jeśli potrzebujecie pomocy przy wizycie przedadopcyjnej służymy pomocą.
Edit: Aniu jeśli potrzebujesz wzór umowy adopcyjnej mogę Ci ją przesłać na maila.
Trzymam kciuki za malucha.
Kwestia własności Toresa jest taka sama od poczatku, w momencie deklarowania opieki Fundacji nad nim była taka sama, jak dziś.
Nie musicie go przejmować jako psa Paserzy-ale czemu nie napisałyście choć słowa-w watku, lub na maila, że Wasze stanowisko się zmieniło?
Dziekuję za pomoc w szukaniu domu i ogloszenia i sądzę, że chętnie skorzystamy z Waszej pomocy w zakresie wizyty przedadopcyjnej.
Umowy adopcyjne mam, dziekuję- moje pytanie dotyczyło ogólnie tematu, bo jak widać beda psy, dla których bedziemy szukac domu jako forum, więc własną umowę powinnismy mieć.