Grecia-tekst przesłany przez panią Elę
1.LECZENIE. Zażywa hormon tarczycy. Otrzymała serię leków przeciwzapalnych w związku z kulawizną. Za tydzień jesteśmy umówieni na kolejną wizytę u lekarza.
2.DOM STAŁY. Potrzebny jest dom, który zapewni jej dużo miłości i spokoju. Nie wydaje mi się, aby nadawała się ona do intensywnych zabaw z innymi psami lub też z dziećmi. Również spacery muszą być dostosowane do jej możliwości.
Najlepszy byłby dom z ogródkiem no i pełen miłości do czworonogów. Greta obecnie wychodzi z domu do ogrodu tylko jakieś cztery razy dziennie i tylko na 5-10 minut. Myślę, że głównym powodem tego są niskie temperatury.
W sprawie Greci odebrałam 3 telefony od osób zainteresowanych przygarnięciem jej. Tylko jedna z osób wykazała większe zainteresowanie i możliwe, że nawiąże jeszcze kontakt pod koniec lutego.
3.KOSZTY LECZENIA. Wydatki związane z pobytem Grety w moim domu, w tym również z jej leczeniem, pokrywam z własnych środków finansowych.
W tej sprawie kontaktowałam się już wcześniej z Romą – moderatorem działu adopcyjnego.
Greta serdecznie pozdrawia wszystkich zainteresowanych jej losem.
zdiecie Greci z Kajtkiem

Dodam od siebie że bardzo się cieszę że Tamisia spartkowe dziecie

i Norcia z Kajtkiem mają tak przyjazny stosunek do Greci i ze coraz częsciej widać u niej lepsze samopoczucie.