oraz zdolnościom transportowym Marieanne wraz ze wsparciem, dziś do DT zawitał bardzo sympatyczny młodzian.
Za DT ogromnie dziękuję hodowli Refugium Polonica - dzięki P. Basi wiem, że będzie w psim raju.

Caro

Obrazek został zmniejszony.
Miał okazję poznać czym jest tułaczka i wie jak paskudny może być człowiek.
Przed nami sporo diagnostyki i obowiązkowo kastracja + odrobina socjalu i chłopak będzie istnym marzeniem każdego właściciela

Zobaczymy co powiedzą "mądre głowy", ale chłopak ma zapewne około roku, to duże ciałko i wielka główka, a rozumek musi dopiero rozkwitnąć.

Od jutra zaczynamy umawianie i wizyty u wetów.
Chciałabym by oko zobaczył Garncarz, jeśli stwierdzi konieczność operacji - połączymy ją z kastracją.
Na boku jest już zarastająca dość paskudna szrama.

W myśl zasady "im szybciej tym lepiej" jutro bądź pojutrze chłopaka czeka wizyta u weta + RTG przedniej łapki, bo wygląda niedobrze i pies ewidentnie stara się jej nie przeciążać.

A po za tym?
Cudny, wpatrzony w człowieka pies, o wyrazistym szczeku, dużej ciekawości świata i jeszcze większej energii.
Bo ja Cię kocham

I mam nową koleżankę

Dzięki schronisku które przekazało kontakt, mamy także bardzo fajny domek oczekujący na wizytę przedadopcyjną.

Dla wszystkich chcących wesprzeć chłopaka w dalszej drodze - > dane jak w przypadku Meggi.
viewtopic.php?f=151&t=12412
Kontakt w sprawie adopcji:
Milla - 606309902