Moderator: Milla
Leszczynka napisał(a):A ja lubię starocie. Mam w swojej kolekcji starego przedwojennego singera, żelazko węglowe, tel na korbę i takie tam. Może ma ktoś jakiś stary młynek do kawy, albo inne cudo techniki nadgryzione zębem czasu?
nika napisał(a):Leszczynka napisał(a):A ja lubię starocie. Mam w swojej kolekcji starego przedwojennego singera, żelazko węglowe, tel na korbę i takie tam. Może ma ktoś jakiś stary młynek do kawy, albo inne cudo techniki nadgryzione zębem czasu?
Przejrzę moją kolekcję, może czegoś się pozbędę:) Wydaje mi się, że mam chyba 2 młynki, to jeden mogę "opchnąć" w szczytnym celu. A porcelana też Cię interesuje, czy tylko sprzęty?
Boyowa napisał(a):Tak się zastanawiam czy wystawić pyszności domowej roboty mojej babci ( np. Dżem z czarnej pożeczki, powidła śliwkowe czy jabłkowe albo soki z czarnej czy czerwonej pożeczki) bez żadnych konserwantów
z 2009 roku. Coś podobnego do tej aukcji
viewtopic.php?f=135&t=6063
?
Szam napisał(a):Przydalyby sie grzyby, takie zbierane w lesie przez grzybiarza (bez takich co moga zafundowac atrakcje;-), wysuszone.
Drixon napisał(a):malwy to nasionka mam![]()
jeszcze z tydzień i będą gotowe
Barbel napisał(a):Ja mam lilie wodne - różowe z zółtymi srodkami - tylko jak to przetransportowac????
Barbel napisał(a):czasem poruszam sie na trasie Racibórz - Wągrowiec. ale będe tez na wystawach w Krakowie, Wrocławiu.....
dorciaj napisał(a):Szam napisał(a):Przydalyby sie grzyby, takie zbierane w lesie przez grzybiarza (bez takich co moga zafundowac atrakcje;-), wysuszone.
Ooo coś dla mnie Kasiu - a jakie preferujesz? Mieszane? Same prawdziwki, podgrzybki?
W moich rewirachsą jeszcze maślaki, osaki, koźlaki.
Daj znać to będę wiedziała jak sortować ;)
Szam napisał(a):dorciaj napisał(a):Szam napisał(a):Przydalyby sie grzyby, takie zbierane w lesie przez grzybiarza (bez takich co moga zafundowac atrakcje;-), wysuszone.
Ooo coś dla mnie Kasiu - a jakie preferujesz? Mieszane? Same prawdziwki, podgrzybki?
W moich rewirachsą jeszcze maślaki, osaki, koźlaki.
Daj znać to będę wiedziała jak sortować ;)
Dorcia, moga byc podgrzybki, moga byc mieszanki, maslaki, wszystko
Jadam kazde, a grzybiarz ze mnie beznadziejny.
nika napisał(a):Drixon napisał(a):malwy to nasionka mam![]()
jeszcze z tydzień i będą gotowe
To ja te nasionka chętnie kupię
Powrót do Aukcje zakończone (SKARPETA)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość