Bobik napisał(a):Nie znam szczegółów tej akcji, ale migawki z poprzedniego roku robiły wrażenie, że to jakiś celebrycko-sponsorski wygłup. Może jest jednak inaczej i taka akcja coś daje. Ktoś potrafi się do tej wątpliwości odnieść?
Sara* napisał(a):Bobik napisał(a):Nie znam szczegółów tej akcji, ale migawki z poprzedniego roku robiły wrażenie, że to jakiś celebrycko-sponsorski wygłup. Może jest jednak inaczej i taka akcja coś daje. Ktoś potrafi się do tej wątpliwości odnieść?
Myślę więc, że może pierwsze poznaj szczegóły. Myślę też, że mówienie głośno o czymś co dobre zawsze odniesie jakiś skutek, może niewielki ale zawsze jakiś. Celebrycko-sponsorski wygłup - nie sądzę, raczej jak na całym świecie znane osoby manifestują swoje poparcie dla tego typu akcji, manifestują swoją miłość do zwierząt. Smutne jest to, że zawsze znajdzie się ktoś, kto wtedy przypisuje im chęć zabłyśnięcia, wykorzystania okazji. Myślę, że skupmy się na zwierzętach - może świat będzie choć odrobinę lepszy.
Powrót do Akcje na rzecz zwierząt
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości