Przemo napisał(a):jak wpiszesz Rodowodowy=Rasowy to znajdziesz
Zuzanda napisał(a):mam misje i uświadamiam ludzi co to jest rodowód
Zuzanda napisał(a):należymy do społeczeństwa, które wprost uwielbia PODRÓBKI , i tzw. OKAZJE
Zuzanda napisał(a):Co do umów mozna pisać w nich wiele ale prawda jest taka ,że nie ma możliwości egzekucji tych zapisów .![]()
mimo to ja w swoich umowach mam wiele obwarowań co do życia i wychowania szczeniat i kociat pochodzących z mojej hodowli
AT napisał(a):No niby nie można egzekwować takich zapisów w umowie ale myślę, że one odstraszają rozmnażaczy od kupna szczonka velveciątka
AT napisał(a):Aga ja takich w 100% na NIE dla rodowodu pytam co myślą o posiadaniu wspólnego potomstwa przez np. rodzeństwo - zawsze słyszę odpowiedź, że to coś złego i wtedy się pytam jaką mają pewność, że pseudorasowy zwierz nie jest wynikiem takiego właśnie ,,związku"no i jeszcze dlaczego samochodu bez przeglądu technicznego nie kupują?
Zuzanda napisał(a):I jeszcze musze sie pochwalić ze udało mi sie odwieść kilku właścicieli od rozmnożenia ich ukochanej suni oczywiście w typie .... dla tzw. zdrowotności .
Przemo napisał(a):to moze sprobujemy.
Zacznijmy moze od zalozenia petycji do gazety.
Zobaczymy ile osob popsze.
Jesli duzo np pow 1000 os to moze zzaczniemy to jakos rozwijac.
|Jersli nie to trudno.
To chociaz baner na naszym forum załozymy.
saganka napisał(a): (...) Ja powiem szczerze, ze spotkalam sie z tym bardzo czesto grzebiac w internecie. Moze dlatego, ze jestem na to wyczulona?
Powrót do Akcje na rzecz zwierząt
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość