MIREK napisał(a):Gdy ostatnoi czytalem ten przepis w naszym urzedzie to pisalo jak byk ze jeden pies na gospodarstwo domowe jest zwolniony z podatku wiec nie place , zgodnie z przepisami moje mieszkanie to tez gospodarstwo domowe (nie mylic z rolnym). Co do rasowy=rodowodowy to juz tu na forum wysłuchałem gdy chciałem kupic Berna bez papierow. Po zapowiedziach ze moge kupic psa za tansze pieniadze tyle ze bez prawa do wystaw i rozrodu ....cisza zero ofert.Sam tez szukałem takiego psa w hodowlach i nic!! Wiec wyszło na to ze tu na forum mozna pisac o ,,szczytnych ideałach" ale z wprowadzeniem tego w zycie juz jest inaczej. I teraz chyba Was zadziwie
jestem zwolennikiem nazywania spraw po imieniu wiec dla mnie własnie rasowy=rodowodowy i wykłucam sie zawziecie gdy ktos twierdzi inaczej. Pewnie ci z forum ktorych ulubiency nie posiadaja rodowodu wsiada mi na glowe ale tak jest!!! To tak jak dawniej szlachcic musial udowodnic ze jest szlachcicem okazujac dokumenty pochodzenia i kontynuacji rodu.Koniec kropka.
Powrót do Akcje na rzecz zwierząt
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości