Drixon napisał(a):info o Kubusiu można znaleźćtutaj
ewazoltowska napisał(a):Niestety takich sytuacji-żerowania na uczuciach miłośnikow psow jest więcej .
To już jest naprawdę szczyt bezczelności Od niedzieli dziewczyny są pod opieka Stowarzyszenia Terranova a Nasza Szkapa dalej zbiera pieniądze na psy, których u nich nie ma i których tak naprawdę w ogóle nie leczyła!!!!
Wydra napisał(a):ewazoltowska napisał(a):Niestety takich sytuacji-żerowania na uczuciach miłośnikow psow jest więcej .
To już jest naprawdę szczyt bezczelności Od niedzieli dziewczyny są pod opieka Stowarzyszenia Terranova a Nasza Szkapa dalej zbiera pieniądze na psy, których u nich nie ma i których tak naprawdę w ogóle nie leczyła!!!!
A czy to jest coś nowego? od lat i to nie jedna Fundacja tak działai dlatego przejrzyste i czytelne poczynania jakie były na naszym Forum na rzecz psów, niejednej Fundacji były solą w oku.
Niestety takich sytuacji-żerowania na uczuciach miłośnikow psow jest więcej .
Mój wniosek z Twojej wypowiedzi był tylko jeden i dalej go podtrzymuję. Nie wiem jakie inne wnioski masz na myśli.Wydra napisał(a):Aga-2-Uważam, że moja wypowiedź w nie upoważnia Cię do wysnuwania tego typu wniosków.
Nikt nie odmawia Ci prawa do wypowiadania się. Zastanów się jednak czy Twoje wypowiedzi przynoszą więcej szkody czy pożytku.Wydra napisał(a):Jako pełnoprawny użytkownik tego forum mam prawo do wypowiadania swoich opinii w sposób nie naruszający przyjętych zasad.
Wydra napisał(a):Czy nie uważasz, że wcześniejsze wypowiedzi są jeszcze mniej przychylne Fundacjomi skłaniają do refleksji?
Niestety takich sytuacji-żerowania na uczuciach miłośnikow psow jest więcej .
Powrót do Akcje na rzecz zwierząt
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość