Barbaralukasek - jeśli Ci się podoba to zadeklaruj kwotę i wpłać do skarpety i podaj adres do wysyłki. Jeśli nie - to napisz, że rezygnujesz i Psi'anioł pójdzie na licytację

Moderator: Milla
dorciaj napisał(a):Aniu tak patrzę na tego bernoaniołka i ja Cię podziwiamzwłaszcza za brązowe brewki i białą końcówkę ogonka - no dbałość o szczegóły najwyższa klasa
- 100% jak ze wzorca FCI
AniRysTeam napisał(a):A gdzie krzyż szwajcarski?![]()
kerovynn napisał(a):A poza tym za chwilę sama takie będziesz umiała zrobić![]()
![]()
![]()
- mogę Ci wysłać schemat mailem:-)
AniRysTeam napisał(a):dorciaj napisał(a):Aniu tak patrzę na tego bernoaniołka i ja Cię podziwiamzwłaszcza za brązowe brewki i białą końcówkę ogonka - no dbałość o szczegóły najwyższa klasa
- 100% jak ze wzorca FCI
A gdzie krzyż szwajcarski?![]()
daria napisał(a):
Ania załóż hodowlę
barbaralukasek napisał(a):Dziękuję , jest śliczny.Daję 30 zł.Jeśli wystarczy to proszę o podanie nr konta .Przepraszam , że dopiero teraz zareagowałam ale 2 dni nie było mnie w domu.
barbaralukasek napisał(a):Dziękuję , jest śliczny.Daję 30 zł.Jeśli wystarczy to proszę o podanie nr konta .Przepraszam , że dopiero teraz zareagowałam ale 2 dni nie było mnie w domu.
daria napisał(a):Hodowla Psi'aniołków to ciężka i kosztowna praca ,więc dam też 30zł.Adres wyślę na PW![]()
Oczywiście wierzę Aniu w Twój talent,fotka zbędna![]()
Powrót do Archiwum Bazarki 2010
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość