Obrazek został zmniejszony.

Beżowy jest puchaty i cieplutki
Bordo - mniej ciepły i nie- puchaty
Allam - jeśli chcesz to je bierz a jeśli nie to poszukamy innych chętnych

Moderator: Milla
kreska napisał(a):o matulu co sie stalo z twarza modelki z bordowego kompleciku, toz to sie nadaje do filmu Hitchcockaczy Allam bierze obydwa kompleciki?
pozdr
allam napisał(a):Aniu gdzie i na co wpłacam (skoro nie mówisz ile - to czy po 5 dyszek za komplet będzie OK)
kerovynn napisał(a):kreska napisał(a):o matulu co sie stalo z twarza modelki z bordowego kompleciku, toz to sie nadaje do filmu Hitchcockaczy Allam bierze obydwa kompleciki?
pozdr
Do filmu to się nadawał wyraz mojej paszczy![]()
![]()
![]()
- pomyślałam, ze mogą tu zaglądać jakieś dzieci więc bezpieczniej było zamalować
![]()
![]()
![]()
.
Tak, allam bierze dwa bo dwa zamówiła, a co, też byś chciała?
allam napisał(a):Kaska pofrunęła to i czapka (choćby jedna) może przyfrunąć, bo ziiiimno![]()
![]()
Roma, prośba, potwierdź od razu jak przyfrunie
kreska napisał(a):Chcialabys, chciala ale ja sobie mysle ze Ty masz wszystkie terminy do nastepnej zimy zaklepaneale jak Ci sie zrobi oczko to daj mi znac
kupie wloczke czy co tam potrzeba i poprosilabym taki prosty komplecik czapka+szalik+rekawiczki takie z jednym paluchem ale zeby byly zlaczone sznureczkiem jak dla dziecka bo ja zawsze je gubie
![]()
allam napisał(a):Kaska pofrunęła to i czapka (choćby jedna) może przyfrunąć, bo ziiiimno![]()
![]()
Roma, prośba, potwierdź od razu jak przyfrunie
allam napisał(a):To banki też zima zaskoczyła![]()
![]()
![]()
![]()
Majszczur napisał(a):kerovynn straszy zamazaną facjatą
Powrót do Archiwum Bazarki 2010
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość