toż to normalka u bernów

nie wspominając o obgryzionych scianach, hihi
...przemeblowanie doopskiem, sprzątanie ze stolika ogonem...
Moderator: MartaD
kruszon napisał(a):A według mnie - "nie mieć"...![]()
Jeżeli zastanawiasz się co będzie jak pogryzie meble to zdecydowanie odradzam i to nie berneńczyka tylko każdego psa... Nasz akurat nic jeszcze (poza kawałkami ogrodu) nie zniszczył, ale nawet jakby zeżarł wszystkie meble - to co z tego?
Jak przestaniesz się martwić, jakie szkody może wyrządzić pies, to oczywiście najlepszy będzie berneńczyk
jeryha napisał(a):Dziękuje wszystkim za zainteresowanie .z wszystkich postów wynika jedno UWIELBIACIE swoje psiaki,myślę że mnie też stać na takie uczucie ,w końcu mąż też brudzia się go kocha .Zastanawiam się tylko, no bo jest to odpowiedzialność ,syn mi powiedział dwoje dzieci wychowałaś,a psa nie wychowasz ? no ale na dzieci miałam urlop wychowawczy ,a na pieska nie a ja przecież pracuję .Chcę zapytać czy można go zostawić na 4-5 godzin samego w pomieszczeniu pralni jest tam trochę małe okno ,czy lepiej w ogrodzie,oczywiście w lecie.
Rayla napisał(a):A dlaczego nie w domu, tylko w pralni?
Rayla napisał(a):Wiem, że "pralnia" może być również miejscem znajdującym się w domu![]()
Powrót do Problemy wychowawcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości