A w ogole to kup sobie pozadna lekture

Moderator: MartaD
meggy napisał(a):TOMY chyba sie przestraszyl i juz do nas sie nie odezwie
ale prawie robi wielką różnicętomy napisał(a):jest prawie " jak w domu"
wcześniej mówiłeś że nie szczekatomy napisał(a):czasami nawet sama szczeka
tak, wiara czyni cudatomy napisał(a):Jestem przekonany ze to minie
dla każdego właściciela JEGO PIES jest najpiękniejszy na świecietomy napisał(a):jestem przekonany ze będzie ładniesjza i lepiej zbudowana od niejednego waszego rodowodowego psa!
tomy napisał(a):... ja będę trzymał pieska przez pierwsze tygodnie w domciu, jednoczesnie przyzwyczajając go do przebywania na zewnatrz. Zresztą będę opisywał na bieżąco jak piesek sie zachowuje ( jak jest z zaklimatyzowaniem ). Po suczke jadę 10 czerwca,.
tomy napisał(a):nie zgadzam sie z niektórymi waszymi wypowiedziami. Mój pies ma na dworzu budę i doskonałe warunki. Moze tez spac w nocy jak chce na tarasie , gdzie jest prawie " jak w domu". A co do lęków to tak samo reaguje w dzien jak szczekaja inne psy ( ale tez to sie nie dzieje cały czas , czasami nawet sama szczeka ) wiec nie jest to spowodowane tym ze jest sama w danej chwili . Jestem przekonany ze to minie. Wiec nie musicie na mnie na wjezdzac !
Jeżeli chodzi o to ze jest Aza bez rodowodu to jestem przekonany ze będzie ładniesjza i lepiej zbudowana od niejednego waszego rodowodowego psa!
Na tym mozemy zakończyc ten post!
tomy napisał(a):Co do uszczypliwych komentarzy ze mój pies nie ma rodowodu ... zobaczymy za kilka miesięcy na jakiego pięknego psa wyrośnie ( jestem przekonany ze będzie ładniejszz od niektórych rosowych psów )
Powrót do Problemy wychowawcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość