Moderator: MartaD
Tańka napisał(a):I jeszcze jedno. Czy to, że ten dobermanek-suczka była tak agresywna to normalne?Może przy Yokim kompletnie odzwyczaiłam się od warknięć i agresywnych zachowań psów, ale miałam wrażenie, że sunia przeginała.Jej właścicielka wspomniała, że ma ja dopiero od miesiąca, a poprzedni właściciel źle ją traktował. Jednak Pani twierdziła, że takie zachowanie jest typowe dla dobermanówWidziałam kilka i zachowywały się inaczej,ale nie wiem...
dorciaj napisał(a):. Cechy "superniani"
Fejb napisał(a):Jak je cokolwiek (kości, karma) to nikt do niego nie podejdzie oprócz mniemogę mu wszystko zabrać nawet z pyska. Nie daj Boże, ktoś obcy podejdzie to atak murowany
, ale każdy już wie, że lepiej się nie zbliżać
![]()
annanxo napisał(a):musiał dorosnąć do pewnego wieku, bo za którymś razem po prostu się postawił innemu psu.
annanxo napisał(a):To chyba akurat nie najlepiej?
Fejb napisał(a):annanxo napisał(a):To chyba akurat nie najlepiej?
pies powinien mieć swoje miejsce i tam jeść i nikomu nic do tego ;) już każdy wie, że lepiej go omijać jak coś je ;)
Fejb napisał(a):pies powinien mieć swoje miejsce i tam jeść i nikomu nic do tego ;) już każdy wie, że lepiej go omijać jak coś je ;)
Powrót do Problemy wychowawcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości