Produkt jest oczywiscie całkowicie nowy (posiada oryginalną metkę z ceną)-jest podarunkiem od mojej siostry na stałę mieszkającej poza granicami naszego kraju,ale stale podglądającej oba fora

Ja nie jestem znawcą materiałów,ale wydaje mi się że uszyta jest ona z żorżety ,ma podszewkę i świetnie prezentuje się na babeczce

Podaję jej wymiary:(z metki)
rozmiar 12(eur 40)
A teraz wymiary i pomiary centymetrem
pod biustem: 80 cm,ale pod stanem ma gumeczkę więc po jej naciągnięciu może być100cm
w ramionach:80 cm
długość sukienki:92 cm
w biodrach i pasie:jak wychodzi bo jest luźna

Sukieneczka jest urocza,ma śliczne falbaneczki,duży ponętny dekolt,jest w śliczne delikatne kwiatuszki w pastelowych kolorach,a z przodu ma dwie urocze kieszonki,i jest bardzo,ale to bardzo kobieca,a pod nią jest podszewka częściowo służąca do zakrycia bardzo głębokiego dekoltu-i wygląda jak delikatna koszulka zakrywająca "reflektory"-co by za mocno nie biły po oczach

Licytację zaczynamy od 35 zł-będzie ona trwała do 25 sierpnia do godziny 22-przesyłkę sponsoruje mój Obelix

Dodam tylko,że cena na sukience wynosi 30 funtów.
Oczywiście sukienusia ma wspomóc konto Skarpety i utrzymanie psiaków znajdujących się pod jej kuratelą.
Serdecznie zapraszam wszystkich do licytacji,a co za tym idzie pomocy czworonożnym

Obrazek został zmniejszony.

Licytacja:
40,00-EwaM