Moderator: Milla
asienka napisał(a):a moge prosic o namiary na konto na pw bo chyba gdzies zapodzialam
Wydra napisał(a):Jako pomoc dla Dina proponuję aukcję 15 sztuk Pachnących kalendarzy.
Piękny kwiatowy motyw, wnoszący do naszego domu powiew wiosny w środku zimy.Przy potarciu strony z kalendarza wydobywa się zapach kwiatów przedstawianych na danej stronie.Każdy miesiąc ma inny zapach.
Aukcja KUP TERAZ
kalendarz o formacie A4
Cena za szt. 5,00 plus koszty przesyłki 5,50
Zakończenie aukcji do wyczerpaniu zapasów :-D nie dłużej jak do 28,02-2011
Obrazek został zmniejszony.
1 szt.-Drixon----------------kaska w Skarpecie
1 szt.-allam------------------kaska w Skarpecie
1 szt.-asienka
Wydra napisał(a):Wydra napisał(a):1 szt.-Drixon
1 szt.-allam
1 szt.-asienka
2 szt.-majawn
1 szt.- martat
2 szt.-Anirysova
1 szt.-Alice
9 szt razem
Zostało 6 szt zapraszam
BASTARD napisał(a):to dla mnie też 1sztukę poproszę(kaskę przelewam natychmiast)
Wydra napisał(a):Gapa ze mnie,karę sobie sama wymyśliłam,czy 50 pompek wystarczy?
Wydra napisał(a):Alllu! może masz nie tę przeglądarkę nie wiem,bo ja kiep internetowy jestem.
:
allam napisał(a):Wydra napisał(a):Alllu! może masz nie tę przeglądarkę nie wiem,bo ja kiep internetowy jestem.
:
A pewna jesteś, że mi nie ubliżaszBo ja mam notebooka a nie przeglądarkę i do tej pory wszystko było OK.
![]()
Mówiłam, że to ryjówki etruskie mi internet podgryzają. Ty nimi lepiej żabę nakarm![]()
allam napisał(a):edit: Wstyd się przyznać, ale nie wiem co to jest przeglądarka
dorciaj napisał(a):Jak zwykle miło mi się pisało w wątku bazarkowym nie na temat![]()
![]()
Powrót do Archiwum Bazarki 2011
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości