Moderator: Milla
saba&mlis napisał(a): Ciekawa jestem jak naprzyklad AT pomagla psom w ostatnim roku ile zajelo jej to czasu i pieniedzy?
Barbapapa napisał(a):Wydra napisał(a):Przypominam, że kolor czerwony zarezerwowany jest dla Administratora
a GDZIE jest to napisane? Myślałam dotychczas że wszyscy mają pełnę paletę kolorów , a i że kolor czerwony jest zarezerwowany w księgowości, co tutaj nie ma miejsca.
ani@ napisał(a):Allam na pytania odpowiedziała już Camara
Re: Podopieczni Fundacji Pasterze
przez ani@ » Pt, 13 maja 2011, 15:00
Od wczoraj pod opieką mamy dwie sunie BPP:
Julia i Gloria
Ostatnio edytowano Pt, 13 maja 2011, 17:42 przez ani@, łącznie edytowano 1 raz
ani@ "
Wydra napisał(a):Barbapapa napisał(a):Wydra napisał(a):Przypominam, że kolor czerwony zarezerwowany jest dla Administratora
a GDZIE jest to napisane? Myślałam dotychczas że wszyscy mają pełnę paletę kolorów , a i że kolor czerwony jest zarezerwowany w księgowości, co tutaj nie ma miejsca.
Zwyczajowo, tak jak i na wielu innych forachaby wpisy adminów i modów były odróżnione od pozostałych.
Barbapapa napisał(a):Bo lubię rzetelność, pewność że za moimi plecami ktoś z kimś się nie umawia na coś, bo lubię jawność ustaleń, bo lubię jeśli pod pewnymi pojęciami jest ta treść, która jest ogólnie przyjęta, bo lubię rozumieć co czytam, itp. Ale też rozumiem że niektórym jest wszystko jedno, mnie nie jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości