ElzaMilicz napisał(a):Jesi jest warta najwspanialszego domku pod słońcem. To delikatność w najlepszym wydaniu.
Obrazek został zmniejszony.
A Medusia? Chyba patrzy gromiącym wzrokiem na tych, którzy zamiast ją podziwiać, zachwycają się "tym prawie bernem" Obie wyszły przepięknie (dwie całkowite przeciwności)
A jak z domkiem dla Jesi? Szykować sie do ogłoszeń?
Jesi była dzisiaj u weterynarza , została zaszczepiona. Ogólny stan zdrowia - bardzo dobry i jak to powiedział lekarz " ładna , zdrowa sunia". U weterynarza była bardzo grzeczna. Sterylka już umówiona.
Jej zachowanie w samochodzie jest bez zarzutu - spokojnie sobie leży .
Jesi chodzi już po schodach .
Ania@ - co do jej oczu , to: "czy te oczy mogą kłamać , chyba nie.."
Jesica to bardzo mądra i inteligentna dziewczynka - szybko uczy się nowych rzeczy . Ładnie chodzi na smyczy chociaż wszystko wokół takie nowe i interesujące.
Jesi nie zna zabawek , nie wiedziała do czego służy świńskie ucho .
Sunia lgnie do człowieka całym swym ciałem. Do mojego męża jest przyklejona .
Jesi zasługuje na najlepszy dom i swojego człowieka który będzie ją miział i miział.... .
Jolu bo to jest fantastyczna sunia a oczy skierowane na mojego męża mówią : miziaj mnie człowieku , miziaj... .Do mnie mówią : no daj jeszcze coś smacznego .
Dotychczasowe koszty poniesione na utrzymanie Jesi (14.10.-27.10.):
140zł.........wyżywienie(karma,smaczki,odżywki) 70zł..........szczepienie 30zł..........odrobaczenie 40zł..........smycz i obroża 30zł..........koszt paliwa(wizyta u weterynarza-Pszczyna-Katowice-Pszczyna)
---------------- 310zł
Julian--transport suni z łodzi do Pszczyny
Jesica jest pod opieką Fundacji Pasterze. Pieniążki proszę przelać na konto fundacji. mod: kwota 310,00 przelana została na k-to Pasterzy w dniu 28-10
Poranna kolejka do kuchni : No pospiesz się kobieto bo my tu niecierpliwie na te bułeczki z masłem czekamy Obrazek został zmniejszony.
Jesi pozazdrościła Chesterowi smaku wolności i stwierdziła że ona też tak chce No to szalejemy Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
No dobra już wracamy - może cukiernia już otwarta Obrazek został zmniejszony.
Po takim spacerze to nam się wypoczynek należy .Dobrze że te ludziki taką dużą sypialnie mają bobyśmy im łóżko zajeli Obrazek został zmniejszony.
Jak mąż idzie do pracy to Ben całkowicie przez kobiety jest zdominowany . Biedak nie ma wyjścia musi się poddać a już do miziania to się przez te baby całkiem ciężko dopchać . A Jesicę można miziać i miziać... i nigdy nie ma dosyć , stoi nieruchomo , zamyka oczka i ....odlatuje , spokojna i szczęśliwa . Jesi to cudowny pies.
Ziutka... Niestety nie usłyszałem jeszcze decyzji Fundacji o przeprowadzce Jessi do czekającego na nią niecierpliwie naszego domku. Tak czy owak, jesteśmy gotowi na przyjęcie Jessi w progi naszego domu a przede wszystkim rodziny. Mam nadzieję, że podjęta przez fundację decyzja będzie pozytywna tak dla nas jak i dla Jessi.