Oj, tak dawno nie wstawiałam fotek na forum, że nie pamiętam już jak to się robi pewnie byłaby wtopa z tego powodu. Cieszę się, że prezent się sprawdza, jest specjalnie do celów ,,ćwiczebnych'' cyt.,,....niech moc będzie z nimi....'' cytat z bajki He- Man (może ktoś ją jeszcze pamięta).
Jeżżżżu jakie cudne -wszystkie do zamiziania Ale i tak zdjęcia zamieszczone na stonce Astrolabium biją wszystko na głowę i powodują totalne uzależnienie (ach ,dobrze,że można chociaż powzdychać)
Pogoda beznadziejna, nawet "maluchy" śpią jak zabite. Kloce ważą od 5700 do 6900 im zimno i wilgoć nie przeszkadza, ale my przepalamy w kominku Parę obrazków z ostatnich dni Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
dzizes gdybym byla bogata ... bralabym dwupak bez gadania pod postacia: marudy i bialoucha vel batmana
anula zdjecia cudo! - moj TZ mnie juz odpedzic od kompa nie moze, ale nie chce pojechac bo mowi, ze nie wyjde od Ciebie i bedziesz mnie musiala zaadoptowac ... a w domu tyyyyle obowiazkow pozdrawiam serdecznie! ~ ja (co to na gg sie podpytywala )
No tak, znowu krzaczki Anula , miałaś rację to ulubione miejsce maluchów, w krzaczkach można broić i nikt nic nie widzi. Zobaczcie na moją fotkę : ,,maluluchy w krzaczkach '' - fotka z czwartku i porównajcie z fotką niki ,, maluchy w krzaczkach'' zaledwie kilka dni różnicy a landki zauważalnie się zmieniły. Ależ one szybko rosną! Szok