Dzisiaj oddałam świadectwa i mogłam odrobić zaległości
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
MAM NADZIEJĘ ,ŻE TERAZ JESTEŚCIE USATYSFAKCJONOWANE:)))
Widać, że psia młodzież podtrzymuje gościa za rękę aby nie stracił równowagi z zachwytu. Takie wizyty są bardzo zabawne jeśli popatrzymy na reakcję obu małych ston.
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Wczoraj pożegnaliśmy pierwszego wnusia -zamieszka w Warszawie -ma bardzo fajną PAŃCIE ostatnia sesja domowa:))) Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Do domeczku pojechała moja ulubienica CONTICA będzie miał swoich ludzików do kochania.Na szczęście będzie blisko toteż liczę na częste odwiedzinki Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.