Szykuj się babcia szykuj. Oj jest taka co mi serce kradnie ...... No ale muszę jeszcze słuchać rozumu.... Wogóle to Tsunami jest boska i Tara iiiiiii jeszcze kilka a Tryton no nie mogę Buc wypisz wymaluj nawet pieprzyka ma jak Buc tylko z dugiej strony. No a przecież wiadomo, że Bucu to moja miłość....
No wlasnie obawiam sie ze po wizycie u Was zamiast z jedna to z 2 wyruszę hihi ,napewno jest to przyjemnosc samo przebywanie z tymi słodziakami,telewizor nie potrzebny wogle. Wszystkie sa cudasne,niby troche sie roznia ale wszystkie takie typowe slodkie Kniejaczki :) Juz sie nie moge doczekac zobaczyc malenstwa:)
agnieszka_wol napisał(a):No wlasnie obawiam sie ze po wizycie u Was zamiast z jedna to z 2 wyruszę hihi ,
No Agnieszko historia zna take przypadki. Kiedyś gdy pani przyjechała po Medorka to pojechał z nią dodatkowo Maks natomiast gdy została kupiona Panda po dwóch dniach przyjechał małżonek i zabrał Opala. Tak więc wszystko możliwe
Wczoraj byłam u naszych bąków, to sliczne bardzo, bardzo grzeczne cukiereczki. Wypatrują domków, chociaż miejsca dzie mieszkaja można im pozazdrościć, cisza, spokój, zapach lasu.... ahhhhh
Haha Pani Wandziu wnuczki Pani i Halinki sa sliczne,kochane bąbelki:) Dane mi bylo je wymiziac i zwlaszcza te jedna skradla mi serce,Tsunami:) Wszystkie sa slodkie,byly akurat po jedzonku wiec brzuszki najedzone i spaly ,ale oderwaz oczu od nich nie idzie:)Pozdrawiam