Śliczne maleństwa!!!! Życzymy wspaniałego nowego stadka dla każdego pięknego berneńskiego dziecka :) Naprawdę można się uzależnić od takich słodyczy!!!!!! Zwłaszcza jak ma się przy sobie OPIUM :D Buziaczki w te słodkie pysiaczki :*
Ostatnie chwile razem Oseski jakby czuły że już wkrótce pojadą do swoich domków i ułożyły się wszystkie razem do spania Po cichutki podreptałam z aparatem...i... Obrazek został zmniejszony. Lekki szmer i Olsza z Opium podniosły główki Obrazek został zmniejszony. I biegiem do babci Kaśki - Olsza i Opium Obrazek został zmniejszony. A tu już wieczorne przygotowania od odlotu Oleny i Opium...Kotka Lilo się wcisnęła do zdjęcia Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Dzisiaj Każda nowa rodzinka otrzymała wyprawkę z Royala, kocyk, zabaweczkę ( ufundowaną przez Darię i Pawła ) i zdjęcie w ramce do powiedzenia na ścianie Taki miałam pomysł Pierwsza w świat wyruszyła Olena Obrazek został zmniejszony. Zaraz za nią Opium Obrazek został zmniejszony. A na pamiątkę dla Dziadków ROKADOWYCH - właścicieli Zarinka i dla nas LESZCZYNIAKÓW taka mała pamiątka Obrazek został zmniejszony.
Ja zawsze tak 'szczupło wychodze' heheh Zdjęcia, w ogóle wyprawka super!!! Dziękujemy Kasi i Adamowi ....i Monice i Rafałowi za wszystko i za cudnego Szczonka