Rodzice piękni więc maluszki będą pewni jeszcze piękniejsze

Dużo zdrówka dla mamusi i szczęśliwego rozwiązania.
Gratulacje! Tatuś pierwsza klasa! Mamusia pierwsza klasa! Maluchy nie mają wyboru - będą na 100% pierwsza klasa!
Draco napisał(a):Gratulacje! Tatuś pierwsza klasa! Mamusia pierwsza klasa! Maluchy nie mają wyboru - będą na 100% pierwsza klasa!
meggy napisał(a)::lol: co to znaczy czekać zobaczysz w 59 dniu![]()
![]()
nugatika napisał(a):doczekamy sie,
ja już kombinuje jak załatwić zwolnienie lekarskie zeby jak najdluzej posiedziec z Lusionkami
anula napisał(a):nugatika napisał(a):doczekamy sie,
ja już kombinuje jak załatwić zwolnienie lekarskie zeby jak najdluzej posiedziec z Lusionkami
Przydasz się kobieto, bo jak się urodzi ten tuzin too... Marta nie pośpi hihi, długo
meggy napisał(a)::lol: co to znaczy czekać zobaczysz w 59 dniu![]()
![]()
Ania od Berena napisał(a):Ja też pojadę odwiedzić maluszki (ale po co chce ze mną jechać Tomek![]()
![]()
- stanowczo nie mogę go ze sobą zabrać
)
MartaD napisał(a):Nie straszcie, bo mnie już w brzuchu kręci na samą myśl i w tej skarbonce nazbieram na wyprawkę dla kilku następnych miotów![]()
Ania od Berena napisał(a):Ja też pojadę odwiedzić maluszki (ale po co chce ze mną jechać Tomek![]()
![]()
)
Przecież to jego wnusia kochananawet nie myśl, żeby go nie wziąć
inbloom napisał(a):MartaD napisał(a):Nie straszcie, bo mnie już w brzuchu kręci na samą myśl i w tej skarbonce nazbieram na wyprawkę dla kilku następnych miotów![]()
![]()
)
kręci Cię w brzuchu? a może to z innego powodu?![]()
Aniu, Tomka musisz wziąć! jak Go nie weźmiesz nie wybaczy Ci do końca życia! poza tym myślę, że Tomek cel wizyty ma bardzo słusznyno i wiesz, mnie też będzie ciężko...
Ania od Berena napisał(a):inbloom napisał(a):MartaD napisał(a):Nie straszcie, bo mnie już w brzuchu kręci na samą myśl i w tej skarbonce nazbieram na wyprawkę dla kilku następnych miotów![]()
![]()
)
Aniu, Tomka musisz wziąć! jak Go nie weźmiesz nie wybaczy Ci do końca życia! poza tym myślę, że Tomek cel wizyty ma bardzo słusznyno i wiesz, mnie też będzie ciężko...
Aaaaa to dlatego Kubę zostawiasz w domu... postawisz go przed faktem dokonanym!!!![]()
![]()
inbloom napisał(a):Ania od Berena napisał(a):inbloom napisał(a):MartaD napisał(a):Nie straszcie, bo mnie już w brzuchu kręci na samą myśl i w tej skarbonce nazbieram na wyprawkę dla kilku następnych miotów![]()
![]()
)
Aaaaa to dlatego Kubę zostawiasz w domu... postawisz go przed faktem dokonanym!!!![]()
![]()
no jeszcze nie wiem czy zostawiam - jakoś tak przywiązana do niego jestem![]()
poza tym nie wiem, lepiej przed faktem dokonanym czy lepiej zacząć go przyzwyczajać od "podstaw"![]()
nie no, dość żartów... chciałoby się ale za wysokie progi...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości