Przykro mi bardzo, USG koniecznie! Jeśli ten wet nie zrobił to szukaj innego.
Szkoda, że nie skonsultowałaś jej jednak, czasami warto być upiardliwym niedowiarkiem.
Maluszki [*][*]
Anirysova napisał(a):Mnie ciągle zadziwia beztroska niektórych wetów![]()
Współczuję i trzymam kciuki za Lukę.
Maluszki [*]
Drixon napisał(a):mnie zadziwia beztroska 'przyszłego hodowcy'
bardzo przepraszam ale jak się na czymś nie znam nie biorę się za to
mary napisał(a):wydawało mi sie że wiem dużo a lekarz jeszcze więcej, ale okazało się że teoria to jedno a praktyka drugie
mary napisał(a):Tak, wiem nieładnie (a może nie?) to wygląda, ale nie po to kupuję szczenię z hodowli i płacę dużo pieniędzy (bo dla mnie to jest dużo) żeby zaraz w pierwszym tygodniu jeździć po lekarzach i zastanawiać się dlaczego pies je bardzo mało, zwłaszcza, że różne rzeczy (wszystko oczywiście dla psów) jej gotowałam i suche też dostawała.
Drixon napisał(a):
Mary z całym szacunkiem ale bać się zmierzyć temperaturę psu w tyłku ? to jak chciałaś poród odebrać ? (czasem nie tylko termometr trza psu włożyć tu i ówdzie )
mary napisał(a):Drixon napisał(a):
Mary z całym szacunkiem ale bać się zmierzyć temperaturę psu w tyłku ? to jak chciałaś poród odebrać ? (czasem nie tylko termometr trza psu włożyć tu i ówdzie )
Tak bałam się bo nigdy tego nie robiłam, a Ty nigdy nie boisz się nowych rzeczy? Zazdroszczę jeśli tak. Dowiedziałam się tu na Forum od Anuli i to zrobiłam. I myślę że nie tylko termometr włożyłabym psu tu i ówdzie.
Luka ma się dobrze tzn. nie gorzej. Wychodzi ze swojego posłania i trzyma się blisko mnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości