dwa lata temu sędzia był pozytywnie zaskoczony, że takie ładne berny w Polsce to niech ten tegoroczny też takie wrażenie wyniesie
No to ja lepiej też się wstrzymam

... nie no... może zgłosimy

Moderator: Aga-2
dwa lata temu sędzia był pozytywnie zaskoczony, że takie ładne berny w Polsce to niech ten tegoroczny też takie wrażenie wyniesie
annasm napisał(a): Niestety w tym roku 2 maja jest dla mnie dniem pracującym
Vanilla Sky napisał(a):U nas jest tak, że ani nie mamy szans na Mł.Ch.
A wystawa w Borównie, to ostatni dzień w młodzieży... więc już się chyba nie opłaca
mysia.x napisał(a):
A Gastonek w jakiej klasie?! chyba już w pośredniej tak
Vanilla Sky napisał(a):Tak się zastanawiamMoże ktoś z obecnych w Borównie umie i chciałby przyciąć Vanillce uszka przed wystawą?
![]()
tak tylko pytam
![]()
Majszczur napisał(a):no i duszaformularz już nieaktywny, ja to się zawsze muszę obudzić z łapą w nocniku
![]()
dzwoniłam... pani też żałowała, że mi sięnie udało zarejestrować,bo podobno jest niewiele zgłoszeń
może babcia
Vanilla Sky napisał(a):Tak się zastanawiamMoże ktoś z obecnych w Borównie umie i chciałby przyciąć Vanillce uszka przed wystawą?
![]()
tak tylko pytam
![]()
Ah ja nie jadę to szukasz kogoś innego![]()
Trzymam kciuki mocno za cb i Van - moją kochaną
Do zaobaczeniaw wakacje
Po wystawie 2 maja planujemy spotkanie z sędzią a potem wspólne ognisko.Chyba,że pogoda nie pozwoli.Przywieźcie ze sobą kiełbaski na ognisko
Jak tylko zdejmą mi gips i się zjawimy to weźmiemy na pewno:D, byle tylko pogoda dopisała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości