Sędzina bardzo sympatyczna

Moderator: Aga-2
jaska napisał(a):sprawiamy ciezkie wrażenie-bardziej w typie molosa![]()
Z całym szacunkiem, ale Szwajcary to nie molosy... Wchodzą tylko z molosami w skład II grupy i prócz tego nic więcej wspólnego z nimi nie mają
jaska napisał(a):Proszę dopisać do wyników nas, z bardzo satysfakcjonującą oceną bardzo dobrą, ale czego chcieć więcej jak suka nie mieści się ogolnym wyobrażeniu sędziny, ogólnie mamy wszystko mocne i prawidłowe z tym że za bardzo wysklepioną mózgoczaszkę i sprawiamy ciezkie wrażenie-bardziej w typie molosa
![]()
no cóż, owczarka niemieckiego nie mam
![]()
Sędzina bardzo sympatyczna, trochę zdezorientowana, i "roztrzepana", ale w koncu sędzia może wszystko, takze przyznawać lokaty bez zerknięcia na psa i jego opisania.Więcej takich sędziów międzynarodowych, chciałoby się życzyć
Kamil napisał(a):Już dawno pisałem, że ta sędzina do bernów oka nie ma![]()
Skoro berny są w grupie molosów, to dla mnie analogicznie nimi są
Barbel napisał(a):Ja tam wiem jedno - grupa II to molosy i szwajcarskie psy do bydła.
Kamil napisał(a):jaska napisał(a):Proszę dopisać do wyników nas, z bardzo satysfakcjonującą oceną bardzo dobrą, ale czego chcieć więcej jak suka nie mieści się ogolnym wyobrażeniu sędziny, ogólnie mamy wszystko mocne i prawidłowe z tym że za bardzo wysklepioną mózgoczaszkę i sprawiamy ciezkie wrażenie-bardziej w typie molosa
![]()
![]()
Sędzina bardzo sympatyczna, trochę zdezorientowana, i "roztrzepana", ale w koncu sędzia może wszystko, takze przyznawać lokaty bez zerknięcia na psa i jego opisania.Więcej takich sędziów międzynarodowych, chciałoby się życzyć
Już dawno pisałem, że ta sędzina do bernów oka nie ma![]()
Skoro berny są w grupie molosów, to dla mnie analogicznie nimi są
jaska napisał(a):Proszę dopisać do wyników nas, z bardzo satysfakcjonującą oceną bardzo dobrą, ale czego chcieć więcej jak suka nie mieści się ogolnym wyobrażeniu sędziny, ogólnie mamy wszystko mocne i prawidłowe z tym że za bardzo wysklepioną mózgoczaszkę i sprawiamy ciezkie wrażenie-bardziej w typie molosa
![]()
![]()
Szam napisał(a):Co to za sedzina?
Barbel napisał(a):No to "zasyp poziomek"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość