Boyowa napisał(a):Busola napisał(a):a cóz sie takiego sędzinie nie podobało że skąpiła CWC?
Trudno powiedziećPani Zuza od Tomeczka spytała się sędziny dlaczego nie ma CWC a ta na to ''No bo nie''
W Polsce nie dostał

Moderator: Aga-2
Boyowa napisał(a):Busola napisał(a):a cóz sie takiego sędzinie nie podobało że skąpiła CWC?
Trudno powiedziećPani Zuza od Tomeczka spytała się sędziny dlaczego nie ma CWC a ta na to ''No bo nie''
SylwiaO napisał(a):Gratulacje dla Intera. Dla nas niestety Pani sędzia nie była łaskawa, wręcz przeciwnie. Jesteśmy zawiedzeni takim niepoważnym podejściem P. sędziny do psów i wystawców
.
SylwiaO napisał(a):Najważniejsze, że miałam przyjemność poznać kilku kolejnych forumowiczów. Wszyscy są bardzo mili i otwarci. Atmosfera pośród osób wystawiających była bardzo "rodzinna" i tylko to się liczy. Pozdrawiam wszystkich. Dziękuję bardzo P. Ani z Torunia za wsparcie. Jestem pewna, że to dzięki temu doszliśmy tak daleko i dostaliśmy I lokatę i złoty medal.
anula napisał(a):SylwiaO napisał(a):. Stawka 7 suk
Anka i Nina napisał(a):Witam Pewnie wydam na siebie wyrok ale kusi mnie,żeby napisać.Oczywiście szczerze mówię,że nie mam nic co do wygranych i nie mam zamiaru oceniać ich czy zasłużyli na wniosek czy nie,ale chciała bym żeby czempionami zostawały jednostki wybitne a nie te które wyjeździły te wnioski bo z różnych kolei losu czasami są pierwsze i z galopu mają ten wniosek bo sędzia wiąże 1 lokatę z wnioskiem.Podobnie jest z ocenami do hodowli wszystko co zdoła posnuć się po ringu ma te bdb i potem takie przeważnie suki kryje się bo przecież są bdb to można, a co z tego mamy dla hodowliMoże to nie ten wątek ale tak mi się pomyślało po przeczytaniu dyskusji i oczywiście mam nadzieje,że nikogo nie uraziłam.Myślę,że powinny bardziej być zaznaczone różnice dobry,b dobry,doskonały,i powalający wybitny cudeńko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości