gosiakds napisał(a):Z tym uzupełnianiem stron to nie ma co przesadzać. Bardzo dużo hodowli nie uzupełnia na bieżąco. Najważniejsza informacja, czyli telefon na stronce jest, a dokładnie to są nawet dwa, więc jeśli ktoś chciałby coś się dowiedzieć to nie ma żadnego problemu
Mamusia jest piękną sunią, a w tatusiu to już dawno jestem zakochana

Dzieciaczki sama słodycz, są cudne

życzę kochających domków dla nich.
Tylko akurat to, ze dużo hodowli na bieżąco nie uzupełnia, to wg mnie duży minus.
Bo pierwsze wrażenie to właśnie ta strona internetowa, i to jest naprawdę bardzo ważne.
Jak kupuje samochód (wybaczcie porównanie) to też najpierw oglądam zdjęcia, czytam ofertę żeby dokonać wstępnej selekcji, a potem dopiero dzwonię i jade oglądać- bo gdyby człowiek po kazdym ogłoszeniu chciał dzwonić, to by mu życia nie starczyło i pieniędzy

I tu podobnie - jak szukałam szczeniaka to najpierw robiłam rozeznanie w internecie i oddzielałam te hodowle, które mi w ogole nie podpasowały - choćby dlatego, ze na stronie nie było podstawowych informacji..
To oczywiście nie jest żaden przytyk do Szczęśliwego Słonia, ale próbuję zwrócić uwagę na to, ze zaktualizowana strona internetowa jest BARDZO ważna i jak dla mnie dość mocno świadczy o swoim właścicielu.
wybaczcie offtopa ale musiałam