A dzis dom rodzinny opóscił Budy,nazywany w domu Panem Zielonka;) mam do niego jakies 10 minut piechotką

no i bedziemy mieć czesty kontakt

wiec odbyło sie bez łez, ale nie bez nerwow, szczegolnie ze TZ na pożegnanie nadepnął mu na lapke
Obrazek został zmniejszony.BEE i BRAWNIE szczęśliwie są już w domu

to była długa podróz i bardzo stesująca mnie i nowych włascicieli

Nie spałam praktycznie cala noc czekajac na informacje

na szczescie po 42 h od odprawy w Polsce dotarly do nowego domu

Bardzo mnie cieszy fakt ze super zniosły ta podroz i zaraz po otwarciu klatki na lotnisku wyskoczyly z niej podskakujac i wywijajac ogonkami na przywitanie

w nowym domku zostaly pozytywnie zaakceptowane przez trzy rezydujace tam bernenczyki , ze wzajemnoscia;).
Bardzo mnie cieszy ze jak na razie maluszki bez problemow aklimatyzują sie w nowych domkach, mam nadzieje ze włożone w ich wychowanie serce, za procentuje w ich przyszlym życiu
Wczoraj dostalam wyniki testów psychiki szczeniąt , we wskazówkach dostalam zalecenia dla nowych właścicieli, n a co najbardziej powinni zwrócić uwagę poza normalną socjalizacją i wychowaniem. Oczywiście trzeba być elastycznym , bo maluszki jak każde dzieci bardzo się zmieniają

Ogólnie wszystkie są super materiałami na psy rodzinne a większosć powinna też sie swietnie czuc na wystawach
Czeka mnie ciężki weekend
pozdr