Bardzo dzIękujemy .Wieczorem opowiem jak nam się rodziło bo wiadomo ,u spartków to poród rodzinny + eskorta lekarzy za co dziękujemy.Chce też przeprosić Anie od Sawci że wprowadziłam ją w błąd.Mamy trzech chłopców i 5 dziewczynek.Dzisiaj rano zabrałam się za ważenie i zabrakło mi jednego chłopca.

Licze jeszcze raz razem 8 zgadza się więc od początku liczę chłopców -3 a dziewczynek 5.Po prostu z przemęczenia się pomyliłam.
na szybko kilka zdieć.
Czekamy na poród
Obrazek został zmniejszony.urodził sie pierwszy jak to mój mąż powiedział Kibic
Obrazek został zmniejszony.kibic
Obrazek został zmniejszony.pierwsze karmienie piąteczki
Obrazek został zmniejszony.szczęsliwa Gabrynia z całą ósemką
Obrazek został zmniejszony.reszta relacji wieczorem bo obowiązki wzywają.

a jeszcze ogromna prośba ponieważ jesteśmy ogromnymi fanami piłki nożnej a poród rozpoczął sie w dzień meczu naszych z Rosjanami wiec mój szanowny małżonek powiedział że było by fajnie gdyby maluszki miały imiona upamiętniające euro w Polsce-zgadzam się z nim w 100% tylko jest jeden problem,pierwszego nazwał Kibic ,jego sunia ma mieć na imię POLA od Polski i jak tu to razem pogodzić.Wymyślcie coś błagam może tak imiona na literkę P albo K może jakieś dwuczłonowe np Pola-Kibic czy imiona piłkarzy sędziów trenerów z jakimś członem przed żeby mnie do sądu nie podali.Błagam pomóżcie