Słodko się obydwoje prezentują na tym zdjciu

meggy napisał(a):Rubinek Boski
meggy napisał(a):On Florka mi przypomina hihijak byl malutki.
właścicielka Florka napisał(a):meggy napisał(a):Rubinek też na pewno będzie miał kochających ludziów![]()
![]()
![]()
MartaD napisał(a):właścicielka Florka napisał(a):meggy napisał(a):Rubinek też na pewno będzie miał kochających ludziów![]()
![]()
![]()
Będzie miał baaaaardzo kochającychi mam nadzieję, że ujawni się na Forum
nugatika napisał(a):Marta jednak to dobrze, ze Was nie odwiedziłam.
Wiem dobrze, ze na pewno nie wróciłabym sama, i jeszcze bardziej jestem pewna, że razem ze mną w pociągu powrotnym jechał by RUBIN!![]()
Ukradłabym go i o 5 nad ranem biegła Tatyńskim lasem do Szczecina na dworzec...
Tasmanska napisał(a):nugatika napisał(a):Marta jednak to dobrze, ze Was nie odwiedziłam.
Wiem dobrze, ze na pewno nie wróciłabym sama, i jeszcze bardziej jestem pewna, że razem ze mną w pociągu powrotnym jechał by RUBIN!![]()
Kasia trzeba było jechać, brać i zwiewać....Marta sporo ich ma więc pewnie by się nie skapnęła,że któregoś brakuje
inbloom napisał(a):Tasmanska napisał(a):nugatika napisał(a):Marta jednak to dobrze, ze Was nie odwiedziłam.
Kasia trzeba było jechać, brać i zwiewać....Marta sporo ich ma więc pewnie by się nie skapnęła,że któregoś brakuje
No nie wiem, nie wiem... Liczenie do 10 wchodzi w krew
Tasmanska napisał(a):nugatika napisał(a):Marta jednak to dobrze, ze Was nie odwiedziłam.
MartaD napisał(a):A Boskiego Waldka to nikt ukraść nie chce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość