Będzie to powtórzenie bardzo udanego miotu C

Rodzicami zostaną
Alhambra Z Cichej Górki HDA ED O/O OCD O
i MŁ.CH.PL,CH.PL HERODES van't Stokerybos HDA ED O/O import BELGIA

Obrazek został zmniejszony.
trzymajcie kciuki

Aga-2 napisał(a):Gratulacje![]()
Miot C fajny, ale jeszcze ciągle w klasie szczeniąt
Daria + Chila i Luna napisał(a):Aga-2 napisał(a):Gratulacje![]()
ja tez tak na poczatku pomyslalam, bo skojazylam z czekoladkami,
a wlasnie jak to jest mozna miec raz miot na c a raz np chokolate? teoretycznie niby ta sama literkanmyslalam ze zawsze musi byc inna
Kamil napisał(a):Daria + Chila i Luna napisał(a):Aga-2 napisał(a):Gratulacje![]()
a wlasnie jak to jest mozna miec raz miot na c a raz np chokolate? teoretycznie niby ta sama literkanmyslalam ze zawsze musi byc inna
Miot "C" to szczenięta z imieniem chokolate właśnieTeraz będzie miot "G" czyli powtórzenie miotu "C"
![]()
Co do dalszej części pytania to ważne jest aby imię każdego szczeniaka z miotu zaczynało się na tę samą literę, kolejność nie musi być alfabetyczna, można też literkę powtarzać.
Trzymam kciuki za przyszłe "G-wiazdy"
Kamil napisał(a):Daria + Chila i Luna napisał(a):Aga-2 napisał(a):Gratulacje![]()
Miot "C" to szczenięta z imieniem chokolate właśnieTeraz będzie miot "G" czyli powtórzenie miotu "C"
![]()
Co do dalszej części pytania to ważne jest aby imię każdego szczeniaka z miotu zaczynało się na tę samą literę, kolejność nie musi być alfabetyczna, można też literkę powtarzać.
Trzymam kciuki za przyszłe "G-wiazdy"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość