Daria + Chila i Luna napisał(a):telefonu komórkowego nie używam w ogóle wszyscy znajomi mi to wypominaja a mi szkoda czasu i kasy na komórkę:) nigdy ale nigdy nie było sytuacji wzmcnienia. na psy nigdy nie wymachuje rękoma
tu znaczek diabełka bo nie widzę sensu machania rękomaJ
i konsekwentna tez jestem jak pies cos źle robi to go nie tulę!!! zawsze komenda siad:) i sie słucha:) tylko siad jest za blisko mnie wręcz na mnie:) ona wszystko za dobrze robi:) bardzo wylewna :)
tu chyba tez nic wrednego nie ma
ze krzywdę może mi zrobić to wiem. zwłaszcza ze ona ma dopiero 11 miesięcy!! na spacer z psami to ja wychodzę codziennie na 2 godziny i zabieram ze sobą tylko psy i smaczki.
jeśli doszło gdzieś do wzmocnienia to tylko przywoływania:) zawsze wraca zawołana choćby nie wiem co :D
tu tez nikogo nie obrażam
jedynie tu można się przyczepić ale uważam ze tez ani nikogo nie atakuje ani nie obrazam
pancia nie robi z siebie wariatki

tez nie ma zwyczaju pisczeć,
tu pisze o sobie
a na spacerze cala uwagę koncentruje na psach!!! sorki ale ja interesuje się mojimi psami. ( wcześniej było inaczej ale sens ten sam)
tu stwierdzam, że podłoże mojego problemu leży gdzie indziej
u mnie nie jest ze ja z psami wychodzę za karę b rodzice każą :D wrecz przeciwnie mama się złości bo przedkładam np. posprzątanie w pokoju na 2 miejsce niz spacer z psami!!!
tu trosze opisalam moja piramide wartości
za taka pomoc dziękuje

i tu chyba doszliśmy do tego nie tak ubranego w słowa. Jak widzicie jest to z emotikona „z przymrużeniem oka” co wcale nie jest obraźliwe jakby tak miało być dala bym diabełka :D a nie usmieszek z oczkiem. jak chyba każdy wie mruga się oczkiem by zaakcentować żart.
piłeczki i smaczki nie działają:) były tez sygnały dźwiękowe,
dalsze opisanie dlaczego za taka pomoc dziękuje:) ponieważ po prostu aż takim laikiem nie jestem żeby na piłeczkę i smaczki nie wpaść:-) tu też nie widzę nic obraźliwego.
ona po prostu jak do mnie wraca to tak jakby jej sie nie chcialo hamowac bo po co jak i tak na czyms sie zatrzyma
dalsze opisanie mojego problemu
ps: a gdzie tu jest edytor??
zwykłe pytanie w związku z prośba
jedyne co można mi zarzucić to tylko te „d” z kropeczkami
w d......
W kolejnym poście na wszelki wypadek przeprosiłam osobę do której pisałam.
Mogę to zrobić jeszcze raz PRZEPRASZAM BARDZO JEŚLI COŚ PANIA, PANI MAGDO URAZIŁO. Z poprawnością postaram się poprawić bo to druga rzecz do której możecie się przyczepić

ta emotikona oznacza moja skruchę.