Ostatnie chwile bodziokuleczek w spartkowie Jak ktoś mysli że nie można się podłaczyć do mleczarki w abażurku to jest w błędzie Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. wszystkie uwielbiamy naleśniki Obrazek został zmniejszony. Basia przed wyjazdem odpoczywa z weteranką Arcią
Obrazek został zmniejszony. Lady Basia Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Kuleczka i Basia Obrazek został zmniejszony. Matylda i Tosia miały robioną przepuklinkę. Obrazek został zmniejszony. maluszki po pierwszym szczepieniu i przeglądzie miotu oczywiscie z mamusią. Obrazek został zmniejszony. a teraz przedstawiamy Lady Matyldę. dzis pojechała do nowego domu Obrazek został zmniejszony. pożegnanie z dziadkiem Kazikiem/dziadek rozpacza bo chciał Matysie zostawić ale ja sie nie ugięłam Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. wariacie z ciocią Polcią Obrazek został zmniejszony. jeszcze z dziadkiem Obrazek został zmniejszony. Maluszki w osrodku dla dzieci to ogromna frajda taki maluszek Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Ostatnio edytowano 2013-06-15, 21:57 przez Alicja i Spartki, łącznie edytowano 7 razy
aaaaa byłam, wymiziałam trzy słodkie kuleczki przed wyjazdem do nowego domku Dziewczynki będą się super bawić w swoim towarzystwie, wierze ,że będzie im tam bardzo dobrze i skradną na maksa serca swoich nowych właścicieli Janet -Kuleczka to super mama, cały czas zaglądała do maluszków, myła uszka i brzuszki, bawiła się z nimi, dawno nie widziałam tak troskliwej suni dla ...już całkiem sporych dzieciaków
zawsze ciężko się wyjeżdża od Spartkowej rodzinki ....do następnego