Cieszymy się bardzo z narodzin naszych 5 muszkieterów Maluchy właśnie kończą 2 tyg i radzą sobie wyśmienicie:) Mama jest bardzo opiekuńcza i cierpliwa jak na Dużą Szwajcarkę przystało Zapraszamy na nasza stronę internetową:) Obrazek został zmniejszony.
Piesunie urocze - widziałam na stronie. Na pewno wyrosną z nich piękni przedstawiciele rasy, i tacy kochani jak nasza Kajeczka. Wracają wspomnienia jak Kajka była taka maleńka, a ja już nie mogłam się jej doczekać w domu. Po nocach mi się śniła Maluchom życzymy dużo mleczka, zdrówka i wspaniałych kochających domków.
A propos snów - ja też "wyśniłam" miot Dextera. Nie mogłam się doczekać telefonu od Agi z Czandorii, a w nocy miałam sen, że Sonatka już ma maluchy - 3 chłopców i 3 dziewczynki. Rano dzwonię do Agi i co się okazuje - BINGO. Mój sen był trafiony:-)
Siostrzyczka naszej Hester -Ceres Refugium Polonica ma aktualnie wspaniałe szczenieta jeden piesek czeka na wspaniałych,odpowiedzialnych i kochajacych opiekunów http://www.refugiumpolonica.eu/index4.html
Jak ten czas pędzi maluchy maja skończone 5 tyg rozrabiają ,jedzą i pozują do zdjęć Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.