I jaka decyzja, którą zostawisz? Obie cudne! Wymiziaj, wycałuj i ukochaj łobuziaków od ciotek:-) Dziękujemy za dobre słowo odnośnie radomskiej wystawy, staramy się nie przynosicć wstydu mamie i Babci Buziaki Monika, Maja i Bright
Z Mai wyrośnie znawca:-) Jak w "Shrek"'u mówiła " wybierz dwójkę" Anetko. A jakie imię otrzymała pannica?Chyba nie nazywasz jej Dwójką???:-) Nas też będzie czekał trudny wybór, chyba, że los spłata nam psikusa i urodzi się jedna panna... Buziaki i miziaki dla mamusi i siostruni!
Nasza sunia nazywa się Holi. Ale to był naprawde dla Mnie bardzo ale to bardzo trudny wybór . Ja już bym zostawiła obydwie sunie i nawet moje dzieci mi przyznały rację . No i klapa-mąż wkroczył w akcje . Co chodzi o zwierzaki w naszym życiu mój mąż mnie stopuje bo tak to bym już miała schronisko .
Bardzo się cieszę ,ze zostałam z Wami Holi Śliczna z niej panienka . Teraz czekamy na nowe zdjęcia mamy i córci . A mężowie tak już mają ,ze ograniczaja nasze zapędy .Chociaż jeśli chodzi o mojego,to potrafi działać w tej kwestii po wpływem impulsu i wtedy ja muszę go stopować . Jak widać dla zachowania równowagi i rozsądku jest to konieczne .