Maluszki jak fajnie rosna za malenstwo trzumam kciuki co by szybko dogonil rodzenstwo! To Kazia musi byc teraz nieszczesliwa Wysciskaj cala ekipe od ciotki!!!
Justynka, czekamy na nowe fotki maluszków a jak potrzebujesz mamki do pomocy, to ja biorę wolne w robocie, zamykam fajerki w domu i pędzę do Ciebie, pomamkować maluszkom
Żyjemy, żyjemy, myślę, że najlepsze jeszcze przed nami :) Póki co maluszki zaczynają pełzać i spoglądać na świat przez szparki, choć jak tylko zostawimy otwartą porodówkę, to Ci bardziej mobilni zaczynają zwiedzać pokój. Ostatnio mój mąż znalazł Zielonego, który dotarł za mamą do kuchni i grzecznie warował przy misce Sama sesja to już sporo wyzwanie, pewnie wielu wie jak to jest. Niektóre dzieciaki kompletnie nie mają ochoty pozować, inne z kolei czują parcie na szkło- szczególnie nasza Różowa cukierkowa dziewczyna!
May dwa tygodnie i wyglądamy tak: Najpierw dziewuszki:
O rany dawno mnie nie było. JUstyna jakie masz jusz spore stadko, a jakie mobilne. Powodzenia bo dopiero się zacznie ganianie zanimi. I nawet nie będzie wiadomo którego łapać pierwszego. To będzie dopiero radocha.