Już dobrze. Lepiej niż kiedykolwiek w życiu... Nawet tarza się i próbuje pływać (wchodzi do wody głębiej niż przed operacją).
Teraz jeszcze ten bark nieszczęsny jej pozostał... Na razie miała cieczkę, więc nic nie dało się zrobić, ale wkrótce będziemy mieć termin kolejnej operacji. Mam nadzieję, że najpóźniej pod koniec roku będzie mieć już naprawiony i sprawny cały "układ napędowy"
Ula, dziewczynki śliczne!! Kociaki i świnki także rewelacyjne !
Ja też mam słabość do morskich prosiaczków i zawsze w domu jakiś jest Głaski dla całego stada!
Ula nareszcie pokazałaś swoje piękne zwierzątka. Wspaniałe stadko. A te Twoje opisy bardzo wzruszające.
Abra podobna do Roxy - o tym już wiemy, ale czytając opis Megi mogę powiedzieć, że z charakteru bardzo Roxa do niej jest podobna. Jedyna różnica, to że Roxa nie lubi pływać.
Wyczochraj zwierzaki ode mnie. Pozdrawiam.
Ula, wspaniale że zrobiłaś galerie swoim zwierzakom będę tu częstym gościem Abra śliczna i trzymamy kciuki żeby było wszytko ok A Sonia dobrze, że trafiła do Ciebie - teraz ma swój kąt i kochającą właścicielkę Wygłaszcz psiaki od nas i ucałuj Abre prosto w ten mokry nos! Buziaki
Zdjęcia uwielbiam oglądać, ale opisy i historie o Waszych pupilach jeszcze bardziej uwielbiam. Ula dzięki za opisy "menażerii", dostarczyłaś mi wielu wzruszeń i tak jakby "znam" Twoje zwierza mimo iż na żywo widziałam tylko Abrę.
Jak nie narobisz zdjęć do Waszej galerii to chociaż napisz "co się dzieje" w zwierzyńcu, fajnie sie czyta Twoje opowieści
Całusy dla Giertycha i głaskańce dla Wszystkich czterołapnych