hmmm...po dzisiejszej PRÓBIE spaceru chcemy Wam powiedzieć, że może i Berny kochają śnieg....ale jeśli jest go ok 1,20m to przestają go uwielbiać ...oto Maksio...nie do końca zadowolony....bo może spacerować wyłącznie tunelami wydrążonymi w śniegu...chodnikami ciężko to nazwać ....zero własnej inicjatywy na spacerach
....na początek nasz dom...w zasadzie to nasz śnieg... ...nasz widok z okna...basen dla morsów ...i Maksio... ...uff...prawie dotarłem...dam radę ...pańcia...kiedy będę leżał na trawie i biegał gdzie chcę
....muszę...być silny...w końcu jestem już duży.... ...śnieg przecież kiedyś stopnieje...
[quote="niskrzycka"]hmmm...po dzisiejszej PRÓBIE spaceru chcemy Wam powiedzieć, że może i Berny kochają śnieg....ale jeśli jest go ok 1,20m to przestają go uwielbiać ...oto Maksio...nie do końca zadowolony....bo może spacerować wyłącznie tunelami wydrążonymi w śniegu...chodnikami ciężko to nazwać ....zero własnej inicjatywy na spacerach
Pełne zrozumienie dla Maksia U nas tak samo. Ściskamy zimowo przystojniaka - cudny jest
a oto ja-Maksio po raz kolejny .... posiadamy tylko 2 zdjęcia, bo śnieg już się nam znudził, a poza tym jest go tyle, że nie mamy gdzie chodzić na spacery
pozdrawiamy wszystkich, którzy cieszą się już piękną wiosną