To jest Laponia ,która własnie dzis czyli 4 lipca wyrosla ze szczeniectwa i stala sie mlodieżówka . Dziecie to ma 63cm i waży 40 kg. Kocha syberyjki i nadal na powitanie robi osła i popuszcza
Piękna panienka wyrosła z tego puszystego szczeniaczka . Jeszcze mam przed oczami Jej zdjęcie z Nescą niewiele od niej mniejszą .
Głaskanka dla wszystkich piękności z Black Velvet
Marszal napisał(a):No gdybym nie doczytała, że to jeszcze młodzież, to pomyślałabym, cóż to za piękna i dostojna kobieta
Wiesz ona dopiero od dziś może zaczynać kariere w młodzieży
Bardzo szystkim dziękuję za miłe słowa ,istny balsam dla mojego serduszka. Lapek rzeczywiście jest bardzo masywna ,grubołapna dziewczynka i ma niesamowicie gęste furo ale to chyba zasługa jej pochodzenia .Oczywiście że przerosla Biankę Bianka może się pochwalić przy niej potężna klatą i piękną głowa ale co dla mnie jest najważniejsze obie sunie mają wspanialy ,zrównoważony charakter
Zuza, czemu takie małe fotele u Ciebie? Ledwo się miesci nie wciskaj że to Laponia tak urosła i zmeżniała.....?...chyba to nieodpowiednie słowo...zsuczała?
Oj fajnista dziwwuszka
Zuza, Lapka jest piękniasta. Myślę, że my wszyscy zapominamy, że to już nie ta sama kuleczka, którą przywiozłaś z Norwegii, ale dostojna kobitka, która na ringach zacznie zdobywać tytuły, zawracać w sercach psich kawalerów aby w końcu zostać mamusią.
no ale wiadomo no, ze Skandynawia co sama mówi za siebie
pani Zuzanno Lapek ślicznie wyrosła bardzo ladna sunia. Gdzie bedzie ją mozna zobaczyc? Planujecie jakies wystawy? Troszke mi szkoda ze nie byłam w Lublinie
a mnie nurtuje jak to sie robi tego osła na powitanie
Na wystawy z Lapkiem pojedziemy pewnie we wrześniu do Warszawy, no chyba że cieczkowe sprawy wyskoczą ,potem może Wroclaw i na deser Kielce ale to plany.
A osioł to jakby to opisać ona na powitanie wydaje takie dzwięki jak osiołek , to poprostu trzeba uslyszeć kazdy sie zaśmiewa z tego