Tak tak DWUPAK to jest TO

Psiaki dogadują sie rewelacyjnie,ale już teraz widać,że w przyszłości to Obelix będzie rządził-ma on charakterek oj ma

Moja smarkula przechodzi okres buntu

,żeby była ludzkim dzieciem to brakowałoby tylko żeby zaszła w niechcianą ciążę,porobiła tatuaże na czole-o treści "kocham Bolka" na złość dla mamy i nie wiem co jeszcze).Codziennie jak zbuntowana licealistka mówi mi,że jestem beznadziejna i mnie już nie kocha i nienawidzi

(żeby była ludzikiem to bym jej dała szlaban na telewizję i zakaz wychodzenia z domu

),a ja do niej lezę jak krowa busiam,przytulam całuję i mówię,że to ona jest najważniejsza(nawet wyganiam Obelixa,żebyśmy miały czas tylko dla siebie),a ona co pogardliwie patrzy i mówi,że mnie już nie kocha-zbuntowana złośnica-mój SZM mówi,że ma charakterek po mamusi-czytaj po panci-i potrafi zachowywać się tak samo jak

No ale cóż czekam ,aż jej przejdzie i wróci do normy(mam nadzieję,że u psiaków dorastanie trwa krócej niż u ludziów),a fochy jej w końcu minął.
Ale co najważniejsze to nasze psie dzieci dogadują się ze sobą,Obelix jest fajowy,a córci w końcu przejdzie