Moderator: Apcik
Barbel napisał(a): że sprzedajesz przyjaciółkę
Xenia 33 napisał(a): Chciałabym przedstawić wszystkim naszą nową kochaną księżniczkę Xena z hodowli Azmeg]
Danka2208 napisał(a):Może jakiegoś pluszaka z podobizną berneńczyka sobie kupisz
Xenia 33 napisał(a):Wiecie co wiedzialam że nie warto w ogóle było zakładać wątku na tym portalu bo nawet z porządnego człowieka za jakiego się uważam potraficie zrobić potwora.To tyle. I więcej tłumaczyć sie nie będę.
Xenia 33 napisał(a):Witam dawno mnie nie było i muszę coś wyjaśnić.Po pierwsze szczonki nie są moje i pieski te duże też nie a Xenke kupywałam z myślą o prawdziwej hodowli i o udoskonalaniu rasy.Lecz niestety moja sunia nie nadaje sie do hodowli ponieważ ma za dużo wad i sami wiecie.A pieski które sprzedaje na aukcji są mojej kuzynki.Widząc tak wspaniałe psy sama zakochałam się w tej rasie i dlatego kupiłam ja sobie osobiście psa z RODOWODEM a nie jakiegoś kundelka tylko podobnego do berneńczyka.Szkoda tylko że ludzie nie wiedzac nic o człowieku zaraz go osądzaja
Społeczność Portalu i Forum Wielbicieli Szwajcarskich Psów Pasterskich wyznaje zasadę szacunku do życia i naszych braci mniejszych, czyli zwierząt. W związku z tym, nie traktujemy ich jako przedmioty, ale naszych Przyjaciół, którym winniśmy pomoc, miłość i szacunek! Świadomie i z wyboru popieramy akcję Rasowy=Rodowodowy, jesteśmy przeciwni pseudo hodowlom i masowemu rozmnażaniu zwierząt. Czynnie uczestniczymy w pomocy bezdomnym psom, którym staramy się zapewnić lepszy byt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości