No mam nadzieję, że będziemy zadowoleni Zawsze mieliśmy canony i nigdy nie zawiedliśmy się. Musimy jeszcze jakiś obiektyw kupić, ale na razie szukamy czegoś fajnego
Galwin Superaśny! a co do aparatów to ja cały czas tęsknię do mojej wiernej Praktica BC-1 ale to juz historia o Canonach słyszałem wiele dobrego, ale nnie miałem nigdy, teraz mam FUJU 5600fd i jestem zadowolony ale o dobrum lustrze marzę (np pentax)
Czy wygodnie to nie wiem, pewnie na tylnej kanapie byłoby wygodniej, ale jak pierwszy raz wskoczył to od razu chciał ładować się na tylną kanapę, wystarczyło powiedzieć nie i juz nie kombinował. Borys ma lekkie problemy ze wskakiwaniem, ale myślę, że się nauczy (w końcu skończył już 10,5 roku - to bardzo poważny wiek ) Teraz jeszcze tylko czekamy na kratkę i na matę do bagażnika i możemy z nimi spokojnie jeździć
Natalia to może im ataką rampe zafunduj, Borysowi byłoby łatwiej http://www.zooplus.pl/shop/psy/transpor ... pies/62437 a z Galwinka to taki kochany ciapek, jaki on rozczulający z tym kotkiem, a i miny z kaczuszką ma zabujcze, chyba za gośno kwakała i nie dała spać bo dziub ukręcił
Aniu myślę że za 400 zł to Paweł zacznie nosić Borysa jak ten będzie niedomagał A dziób to odpadł z miłości, Galwin tyle ją całował że aż jej odpadł
Olga - no Galwin niestety nie należy do zbyt wylewnych mężczyzn, to jego powinno się całować i lizać, a nie on kogoś no chyba że masz podobnie jak kaczka dziób to wtedy na pewno skusi się na całowanko
No żeby przytył to chyba troszkę za dużo powiedziane Ale je baaardzo chętnie, zupełnie nie jak on... Rano miska wylizana i wieczorem też. Na śniadanie je 2 kubeczki koebersa (extra) a na kolację gotowaną wołowinkę z ryżem i warzywami, a co 3ci dzień 2 kubeczki koebersa