Chuck vel Czak, Winnie, Coopers Choice...

Galeria z ogólnym dostępem. Można się tu pochwalić swoją pociechą!

Moderator: Apcik

Re: Czak vel Chuck

Postprzez SwissW » 2011-06-22, 11:08

Czakuś do pysia ci w szkockiej kracie :okok: 8-)
SwissW

Ostrzeżeń: 0
psy: Bobi i Riko

Postprzez Aga-2 » 2011-06-22, 11:12

Pies w kratkę - PROFANACJAAAAA :sciana:
Kratka co prawda całkiem ładna, ale...... <głupek> Biedny Chuck. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe przebieranki i nie każecie mu tak chodzić na spacery ;>
Aga-2
Moderator

Postprzez kreska » 2011-06-22, 11:41

Mocca mam nadzieje ze corunia Pana Psa nie oddziedziczyla po nim apetytu bo anorektyczke bedziecie miec w domu ;-)
Aga-2 a czemu profanacja?napewno kapiesz swoje futra przed wystawa i czasem sie tak zdaza ze miedzy kapiela a wystawa trzeba wyjsc na normalny spacer a nie na krotkie siku kiedy za oknem zawierucha i bloto na drogach ;> to co lepsze ublocic sie "po pachy" i wykruszac na ringu, skrocic spacer do minimum chodzac z psem przy nodze, czy moze zalozyc ortalionik i dac mu sie normalnie wybiegac <mysli> ja wole dac sie wybiegac, miec czystego psa i "zafundowac" ludzia odrobine usmiechu ;-)
Czakuta jestes the best <faja>

pozdr
kreska

psy: Fibi,Bibi,Balu,Lila,Lilawati, Solo i Łatka(*)
Hodowla: SOULBERN

Postprzez Busola » 2011-06-22, 12:07

annasm napisał(a):Naprzwdę chcesz żebym w tym wyszedł na ulicę.
obrazek
Obrazek został zmniejszony.

Sherlock Holmes normalnie <hahaha>

Kreska, a ja ci zdradzę tajemnicę że moja Waćpanna właśnie po kąpielach błotnych tuż przed wystawą miała najlepsze lokaty :lol: widać błotne SPA czyni cuda ;-)
Busola

Postprzez marzena » 2011-06-22, 13:05

Czak jako Sherlock rewelacyjny :mrgreen:

A wczoraj, jak oglądałam zdjęcia z wojaży i zobaczyłam fotkę z napisem Nitra, to pomyślałam najpierw, że przegapiłam powiększenie stadka Ani o suczkę jeszcze :lol: i pomyślałam też, że Nitra to bardzo ładne imię, i że strasznie gigantyczna to dziewczynka i na pewno z Czakusiem spokrewniona, bo bardzo podobna <rotfl>
Zanim załapałam o co chodzi, to miałam niezłą zagwozdkę :lol:
marzena

Postprzez Kamil » 2011-06-22, 13:54

Czak - mój ulubiony :mrgreen:
Kamil

psy: Jantar i Atos

Postprzez Ola_Dora » 2011-06-22, 14:00

<hahaha> O matyldo szafirowa. :lol: :lol:
No normalnie spadłam z krzesła. <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha>
Ola_Dora

psy: EYOWA Ered Luin [*]

Postprzez kreska » 2011-06-22, 15:04

marzena napisał(a):Czak jako Sherlock rewelacyjny :mrgreen:

A wczoraj, jak oglądałam zdjęcia z wojaży i zobaczyłam fotkę z napisem Nitra, to pomyślałam najpierw, że przegapiłam powiększenie stadka Ani o suczkę jeszcze :lol: i pomyślałam też, że Nitra to bardzo ładne imię, i że strasznie gigantyczna to dziewczynka i na pewno z Czakusiem spokrewniona, bo bardzo podobna <rotfl>

<hahaha> <hahaha> <hahaha>
Busola, stan zablocenia nie jest jednoznaczny z otrzymana lokata, przynajmniej ja tak nie uwazam i nigdzie tak nie napisalam, ale bedac sedzia wolalabym miec stycznosc z psem czystym i wydaje mi sie ze przez szacunek do jego pracy nalezaloby sie starac prezentowac go w wersji fresh & clean ;-)
Np.bardzo sobie cenie jurorow ktorzy macaja psy, zagladaja im do pyskow ale przed wlozeniem dloni do pyska kolejnego psa wycieraja rece <okok> ot taka mala profilaktyka przed roznoszeniem roznych "chorob" i "pasazerów na gape" bo nie kazdy wystawca sumiennie podchodzi do profilaktyki zdrowotnej a kontrola weterynaryjna jaka jest kazdy widzi a wazne szczepienie przeciwko wsciekliznie to nie wszystko <bezrady2>
No ale to nie watek zeby o higienie sie rozwodzic <faja>

pozdr
kreska

psy: Fibi,Bibi,Balu,Lila,Lilawati, Solo i Łatka(*)
Hodowla: SOULBERN

Postprzez Busola » 2011-06-22, 15:39

kreska napisał(a):
<hahaha> <hahaha> <hahaha>
Busola, stan zablocenia nie jest jednoznaczny z otrzymana lokata, przynajmniej ja tak nie uwazam i nigdzie tak nie napisalam, ale bedac sedzia wolalabym miec stycznosc z psem czystym i wydaje mi sie ze przez szacunek do jego pracy nalezaloby sie starac prezentowac go w wersji fresh & clean ;-)
Np.bardzo sobie cenie jurorow ktorzy macaja psy, zagladaja im do pyskow ale przed wlozeniem dloni do pyska kolejnego psa wycieraja rece <okok> ot taka mala profilaktyka przed roznoszeniem roznych "chorob" i "pasazerów na gape" bo nie kazdy wystawca sumiennie podchodzi do profilaktyki zdrowotnej a kontrola weterynaryjna jaka jest kazdy widzi a wazne szczepienie przeciwko wsciekliznie to nie wszystko <bezrady2>
No ale to nie watek zeby o higienie sie rozwodzic <faja>

pozdr

no tak, teraz wyszło że zabłoconą sukę na wystawy ciągam :lol: i nikt mnie jeszcze z ringu za to nie wyrzucił <figielek>
Aniu miałam na myśli głównie samopoczucie psa na wystawie - po błotnej kąpieli lepiej sie prezentuje a skutkiem owego samopoczucia bywa lokata ;-)
Busola

Postprzez annasm » 2011-06-22, 16:04

Bardzo wszystkim dziękujemy za miłe słowa.

Cefreud napisał(a):a ja podziwiam jego umiejętność wystawiania i kompletny "tumiwisizm" na wydarzenia z sąsiedztwa :-)

Ja tą jego cechę charakteru uwielbiam - jego stoickie podejście do wszystkiego co go spotyka i olewczy stosunek do wszelkich zaczepek - aczkolwiek raz czy dwa widziałam jak się w nim zagotowało. (np jak mu się kurdupel przystawiał do panny - a wczesniej ten sam kurdupel próbował przystawiać się i do niego :mlotek:

Mocca napisał(a):Chuck jest cudowny <hura> <hura> <hura> Jak bardzo się cieszę, że w mojej Mocce płynie krew po takim Tatulku :-D :-D :-D
Mam nadzieję, że odziedziczyła po nim grację na ringu. Jak do tej pory dobrze nam idzie Inowrocław klasa baby ocena wybitnie obiecująca, Jelenia Góra klasa baby ocena obiecująca. Cały czas socjalizują Moccę, bo ma totalną awersję do sędziów w momencie kiedy chcą ją dotknąć. Jak oglądam zdjęcia Chucka jak był młodszy, widzę zdecydowane podobieństwo, bardzo mnie to cieszy <juhu> <juhu> <juhu>

Tatuś bardzo dumny z córuni.

Aga-2 napisał(a):Pies w kratkę - PROFANACJAAAAA :sciana:

PRAWDA? To pewien rodzaj kontrowersyjnej artystycznej prowokacji. A czapeczce po prostu nie mogłam się oprzeć. Nie mogę się doczekać jakiejś deszczowej wystawy <cwaniak>

Aga-2 napisał(a):Kratka co prawda całkiem ładna, ale...... <głupek> Biedny Chuck. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe przebieranki i nie każecie mu tak chodzić na spacery ;>

A tak naprawde to po to aby mój błotnik-szuwarek mógł w okresie pomiędzy fryzjerem a wystawą pobiegać w miarę swobodnie.

Busola napisał(a):Kreska, a ja ci zdradzę tajemnicę że moja Waćpanna właśnie po kąpielach błotnych tuż przed wystawą miała najlepsze lokaty :lol: widać błotne SPA czyni cuda ;-)

Niestety nie każdy wielbiciel SPA po zażyciu błotnej kąpieli nadaje się do pokazania na ringu - Czak zwykle idzie na całość i traci swoją tricolorowość, jest jednolity w umaszczeniu szaro-błotny.
annasm
Administrator

psy: CHUCK Tanais(*), WINNIE(*) I COOPERS CHOICE

Postprzez Majszczur » 2011-06-22, 16:47

marzena napisał(a): jak oglądałam zdjęcia z wojaży i zobaczyłam fotkę z napisem Nitra, to pomyślałam najpierw, że przegapiłam powiększenie stadka Ani o suczkę jeszcze :lol: i pomyślałam też, że Nitra to bardzo ładne imię, i że strasznie gigantyczna to dziewczynka i na pewno z Czakusiem spokrewniona, bo bardzo podobna <rotfl>
Dokładnie tak samo nabrałam się na fotę z podpisem Nitra :oops: i jeszcze pomyslałam, że chciałabym mieć taaaaką wieeelką piękną sukę <rotfl> <rotfl> <rotfl>

Czaka w kracie nie skomentuję, brakło by mi rechoczących emotikon :mrgreen:
Majszczur

psy: BPP: BERTA (*)... GRANDA (Princess Lovely Lady)

Postprzez EwaM » 2011-06-22, 16:55

[quote="Majszczur"

Czaka w kracie nie skomentuję, brakło by mi rechoczących emotikon :mrgreen:[/quote]

:mrgreen: :mrgreen: Co chwila wracam dziś do tych zdjęć <rotfl> <rotfl> Ależ mi poprawiają humor :radocha2: :radocha2: :love2: :love2:
EwaM

psy: Nera-prawie BPP i Bora-prawie bokser:))))

Postprzez daria » 2011-06-22, 23:02

Chuck w tym wdzianku,fotki roku,nawet w największym dole jak na nie popatrzę to nic już nie jest takie czarne i brzydkie <hahaha> <hahaha> <hahaha>
Chuck,jedyny i nie powtarzalny :love:
daria

psy: Cometa Balticanis (Birma)

Postprzez allam » 2011-06-22, 23:42

Czakowi gratuluję pańci, która ma dystans, poczucie humoru i zdroworozsądkowe podejście do sprawy.
Gdyby nie fakt, że moja panna omija kałuże, a ponadto łysa (DSPP) i na wystawach nie bywa, zgapiłabym pomysł na wdzianko szalenie twarzowe i trendy :-D
allam

Postprzez Wydra » 2011-06-23, 00:56

Już nic nowego nie wymyślę aby opisać to co zobaczyłam <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha> :okok:
Wydra

Postprzez meggy » 2011-06-23, 07:27

Dobrze ze Czak nie chodzi na zakupy :lol:
ciekawe Aniu co by Ci kupił <hahaha>

Wygląda prześmiesznie ,na wystawie w tym ubranku wywiad gwarantowany ;-) :mrgreen:
meggy

Hodowla: FCI " Majowy Skarbiec "

Postprzez Leszczyna » 2011-06-23, 10:23

Oj oj ojcze, rzadko już tu bywam, ale dumny jestem że mam takiego tatę - Heban.
PS. ubranko niczym Sherolk Holmes - zmieniłeś profesję <faja>
Leszczyna

Postprzez annasm » 2011-06-23, 21:41

Ciąg dalszy serialu pt "PRZYGODY PSA W KRATKĘ"
Występują Czak, Fibi, Łata i Winni - reżyseria Kreska
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
Ile wzrostu ma Pan Pies?
obrazek
Przygotowania do roli w filmie "Pies małego powstańca"
obrazek
obrazek
Abordaż
obrazek
Trochę romantyki odcinek "Pod różą"
obrazek
obrazek
Ortalionik bardzo jest przydatny - i pańcia się przed deszczem może ochronić.

obrazek
obrazek
annasm
Administrator

psy: CHUCK Tanais(*), WINNIE(*) I COOPERS CHOICE

Postprzez Alicja i Spartki » 2011-06-23, 21:48

Aniu ale sie z fotek uśmiałam aż sie moje zleciały bo nie wiedzą czem,u pani tak rechoce <haha> <haha>
Alicja i Spartki

psy: spartki w ilosci 10 szt
Hodowla: spartanska Osada

Postprzez katty » 2011-06-23, 21:52

WoW <brawo> ,ale macie strojów ,a Czakowi w każdym stroju do ,, twarzy '.Widzę ,że macie różne kreacje na różne okazje :. Katty patrzy w ekran i mówi ,a co to jakiś kratkowany bernuś :lol: ?
Ostatnio edytowano 2011-06-23, 22:20 przez katty, łącznie edytowano 1 raz
katty

psy: Katty (BPP)

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Galeria psiaków