Moderator: Apcik
marzena napisał(a):Czak jako Sherlock rewelacyjny![]()
A wczoraj, jak oglądałam zdjęcia z wojaży i zobaczyłam fotkę z napisem Nitra, to pomyślałam najpierw, że przegapiłam powiększenie stadka Ani o suczkę jeszczei pomyślałam też, że Nitra to bardzo ładne imię, i że strasznie gigantyczna to dziewczynka i na pewno z Czakusiem spokrewniona, bo bardzo podobna
![]()
Zanim załapałam o co chodzi, to miałam niezłą zagwozdkę
kreska napisał(a):
![]()
![]()
![]()
Busola, stan zablocenia nie jest jednoznaczny z otrzymana lokata, przynajmniej ja tak nie uwazam i nigdzie tak nie napisalam, ale bedac sedzia wolalabym miec stycznosc z psem czystym i wydaje mi sie ze przez szacunek do jego pracy nalezaloby sie starac prezentowac go w wersji fresh & clean![]()
Np.bardzo sobie cenie jurorow ktorzy macaja psy, zagladaja im do pyskow ale przed wlozeniem dloni do pyska kolejnego psa wycieraja receot taka mala profilaktyka przed roznoszeniem roznych "chorob" i "pasazerów na gape" bo nie kazdy wystawca sumiennie podchodzi do profilaktyki zdrowotnej a kontrola weterynaryjna jaka jest kazdy widzi a wazne szczepienie przeciwko wsciekliznie to nie wszystko
![]()
No ale to nie watek zeby o higienie sie rozwodzic![]()
pozdr
Cefreud napisał(a):a ja podziwiam jego umiejętność wystawiania i kompletny "tumiwisizm" na wydarzenia z sąsiedztwa
Mocca napisał(a):Chuck jest cudowny![]()
![]()
Jak bardzo się cieszę, że w mojej Mocce płynie krew po takim Tatulku
![]()
![]()
Mam nadzieję, że odziedziczyła po nim grację na ringu. Jak do tej pory dobrze nam idzie Inowrocław klasa baby ocena wybitnie obiecująca, Jelenia Góra klasa baby ocena obiecująca. Cały czas socjalizują Moccę, bo ma totalną awersję do sędziów w momencie kiedy chcą ją dotknąć. Jak oglądam zdjęcia Chucka jak był młodszy, widzę zdecydowane podobieństwo, bardzo mnie to cieszy![]()
![]()
![]()
Aga-2 napisał(a):Pies w kratkę - PROFANACJAAAAA
Aga-2 napisał(a):Kratka co prawda całkiem ładna, ale......Biedny Chuck. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe przebieranki i nie każecie mu tak chodzić na spacery
Busola napisał(a):Kreska, a ja ci zdradzę tajemnicę że moja Waćpanna właśnie po kąpielach błotnych tuż przed wystawą miała najlepsze lokatywidać błotne SPA czyni cuda
Dokładnie tak samo nabrałam się na fotę z podpisem Nitramarzena napisał(a): jak oglądałam zdjęcia z wojaży i zobaczyłam fotkę z napisem Nitra, to pomyślałam najpierw, że przegapiłam powiększenie stadka Ani o suczkę jeszczei pomyślałam też, że Nitra to bardzo ładne imię, i że strasznie gigantyczna to dziewczynka i na pewno z Czakusiem spokrewniona, bo bardzo podobna
![]()
Zanim załapałam o co chodzi, to miałam niezłą zagwozdkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości