Karolina - sweterkowy występ Piorunka był jedynym jak narazie - i tylko domowym No przecież nie będziemy z naszego strasznego dobermana, u nas na wsi, pierdoły robić - wystarczy, że w necie pańcia z niego ratlerka robi
Dorcia, nastraszyliscie mnie, ze te dobki to takie nadaktywne stworzenia, a to Twoje Piorunisko na kazdym zdjeciu, wyglada przeciez tak dostojnie i spokojnie, cos tu jest nie ta
Kasiu - bo zdjęcia są tendencyjne Prawda jest taka, że Piorun jest bardzo aktywny i dynamiczny - ale wtedy kiedy jest na to czas - czyli podczas treningów i zabaw. Natomiast w domu to taka ciapa... przytulaj mnie, głaskaj, na kolanka weź, podłuż kocyk pod dupkę skoro dywan przed świętami uprałaś
A teraz świeżutkie - tzn wczorajsze fotki
Droga usłana bernusiami Obrazek został zmniejszony.
Dziubek weź tą bestię - on chce mi zjeść ratlerka Obrazek został zmniejszony.
...Już mu głowę połyka Obrazek został zmniejszony.
Krwiożercze bestie - ależ z tych berneńskich dobermanów to agresywne psy Obrazek został zmniejszony.
Zębiska jak u prawdziwych bestii, tylko obaj nie wiedzą jak sie nimi posługiwać, i dobrze, nie podpowiadaj im Portreciki (a szczególnie jeden ) to miód na babci serce. Pzdr dla całej szczęśliwej siódemki.
Jak to ludzie potrafią upodobnić się do swoich właścicieli chłopcy!jesteście czarujący.Czy ta dynia miała zastąpić pana w białych spodniach a fe nieładnie,nieładnie.
zazdroszcze ci pieknych chlopakow, a najbardziej tego ratlerkowatego berna mam, TŻ też sie znalazł, młodszy brat robi za synka, wiec tylko ratlerka brakuje
na moje i wasze szczescie nie jest on w wersji czekoladowej, bo wtedy to juz odwiedzanie galerii tych cudakow bylo by dla mojego serca zbyt duzym wyzwaniem